Profoto belysning teknikker

January 3

Profoto er en belysning udstyr producent, der leverer stabilt og effektivt udstyr egnet til alle niveauer af professionelle og amatørfotografer og filmskabere. Uanset hvilken type af Profoto belysning produkt du bruger, kan visse teknikker får den bedste belysning ud af produktet.

Portræt/lukket plads belysning

Facial belysning teknikker fremhæve ansigtstræk af emnet uden hvilling dem. Dette kan gøres med ProRing Diffuser, som er fastgjort direkte til ProRing eller ProRing 2 cirkulære lyset. Dette lys er knyttet til selve kameraet. Fastgør ProRing Diffuser direkte til det ProRing lys til at blødgøre det lys gives af ProRing. Når lyset blinker, kaster diffuser en blød glød direkte på emnet uden at skabe en barske lyse effekt. Denne teknik er velegnet til studio portræt belysning, så godt som fanger indvendige rum og statiske objekter. Diffuser tillader fotografer at komme så tæt som en fod på emnet uden hvilling ud af emnet.

Modefotografi

Mode fotografier har typisk et blankt udseende på emnet. Effekten er skabt ved hjælp af reflektorer. Profoto kæmpe reflektor 240 måler otte fod i diameter og producerer et blødt lys, der er stadig stærk nok til at belyse små detaljer i fabric mens gulvafslibning facial teksturer. Sat op reflektoren mindst seks fødder væk fra emnet til at belyse fotografi i selv-tonet lys. Siden reflektor funktioner 20 adskillelse stænger kaster det en selv mængden af lys på et emne, hvilket gør det perfekt for lysende komplekse stof design og actionbilleder.

Landskab belysning

Landskabsfotografering kan være vanskeligt at lys, fordi det kræver en stor scene til at være korrekt oplyst. ProFoto Cine reflektor er en højkapacitet lampe, der producerer en række lys fra 35 til 105 grader. Denne lampe kaster en selv stråle af lys over en bred plads til effektivt belyse en scene. Hvis du skyder en indendørs scene, som en bordplade setup, Placer lys mindst otte fødder væk fra emnet, og brug reflektorer, også kendt som stald døre, til at belyse enten en del eller hele scenen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com