Projekt for malede terrassen asfaltudlæggere

July 5

Projekt for malede terrassen asfaltudlæggere

Lim terrassen asfaltudlæggere sammen for en billig plantageejer, der virker for en mur, et springvand eller en enkelt container. Male mesterværk i farver, der afspejler dit hjem stil, gårdhave indretning eller blomster og blade i plantageejer.

Materialer

Brolægger plantageejere koste et par dollars til at gøre og kræver megen tid. En enkelt plantageejer behov kun fem 12-tommer kvadrat fliser, ekstra stærk lim og sidesten håndværk maling eller en lille kan udendørs maling. Et mere ambitiøst projekt, en malet brolægger gangbro fører til en kant af udlægningsmaskiner plantageejere flankerende hus, er en anden beskedne investering, der returnerer store bremse appel.

Holdbarhed

Terrassen asfaltudlæggere er næsten uforgængelige, og hvis du bruger en stærk konstruktion lim til at fastgøre dem, vil vare i mange sæsoner. En firkantet plantageejer af malede asfaltudlæggere er tung nok til at modstå de stærkeste vinden og er et passende valg for en lille, dekorative træ, der kræver en stabil base for støtte.

Alsidighed

Brug udendørs maling på ensfarvet eller kringlet håndmalede fliser til at holde dem lysere længere. Når limet sammen, danner de enkelt plante, en have mur eller et hegn af plantageejere, et minimalistisk springvand i en rock haven eller en stak af kasser vendt sidelæns for at holde potteplanter. Enkelte brolæggere, malet med inspirerende ord eller haven motiver, fungerer godt som trædesten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com