Projekter ved hjælp af plastflasker

May 27

Projekter ved hjælp af plastflasker

Plastic affaldsjournal er ikke-biologisk nedbrydelige, ophobes i havene og dræber fugle. Det rejser kloden forstyrre andre levesteder. Genbrug i stedet for smide plastikflasker kan være et sjovt projekt for familien i enhver form. Men det er især værdifuldt, når formålet er forbedring af din have produktivitet og skønhed. I en verden, konfrontere finansielle krise, og som kræver kreative løsninger for overlevelse, kan plastflaske være en af de smarteste materialer at have ved hånden til haven brug. Når du er færdig der, se hvad du kan gøre for at redde planeten fra plast slaget affald.

Flaske gødning

Ved hjælp af one-gallon mælkeflasker til at gøre din egen flydende gødning sparer penge og giver ugiftige økologiske fødevarer for planter. Start ved at gemme din plast mælkeflasker, herunder deres hætter.

Vask grundigt, en flaske og fylde det med vand. Hver gang du koge æg, i stedet for at smide væk æggeskaller, gøre vegetabilske fødevarer ud af dem. Du skal blot knuse dem; drop dem i flaskevand; og sikkert erstatte låget. Holde tilføje skaller til vandet hver gang du bruger æg. Holde tilsætning af vand, hver gang du vand dine planter, forlader skaller i beholderen. Dette mix bliver potent (med stærk lugt), så det er bedst at holde låget på flasken, når det ikke bliver brugt. Feed blandingen til dine planter, og nyde at se dem trives.

Bemærk, at dette fungerer også godt udefra, erstatte æggeskaller med omkring to inches af kylling gødning eller orm støbegods i bunden af den flaskevand.

Flaske Waterer

Indsamle og grundigt rene to-liters plastic drikke flasker, glider ned af labels. Gør hver enkelt et arbejde af havekunst ved at male det med en favorit design.

Fyld hver flaske med vand. Tip hver flaske op og ned og indsætte i jorden i nærheden af en plante i de varme måneder. Tilføje vegetabilske fødevarer til vandet på forhånd hvis du ønsker. Vandet siver langsomt ind i rødderne. Det er også fantastisk til potteplanter, især når du er væk. Alternativt, punch små huller i flasker baser og placere dem højre side op i nærheden af planter.

Flaske Pot

I stedet for at smide væk to-liters eller gallon plastic flasker, skal du bruge dem til potteplanter. De er fantastiske til haven område hvor du har potteplanter eller gemt blandt blomster eller grøntsager plantet gratis i jorden der får vandes, især hvis haveplante blade kan dække plast. Hvis det foretrækkes, male blomster og blade på dem.

Tilskåret top tre inches ud af flasken, punch huller i bunden for dræning, linje bunden med lidt sten eller andet materiale, afløb, tilføje jord og pop din plante ind i det.

Flaske lampe

Gøre en cylinder af afskære toppen og skære ud i bunden af en hvid one-gallon kande mælk flaske. Skubbe et glas drikke flaske op og ned i jorden mindst tre inches dyb. Glide cylinder du har lavet over flasken og placere et stearinlys på toppen af flasken. Stearinlys væge bør være et par inches lavere end toppen af cylinderen.

Når lyset er tændt om natten, vil lampen give en stor og blød glød. Flaskerne kan males i en plettet-barometer indvirkning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com