Propan Gas Tank forordninger

March 7

Propan Gas Tank forordninger

Propan, også kaldet flaskegas (LPG), er en kulbrinte, der betragtes som et rent brændstof, fordi det er næsten helt fri for lugt og farve. Propan er et meget brandfarligt stof, der kan forårsage alvorlige skader, hvis dens anvendelse ikke er reguleret. Nationale brand Protection Association (NFPA) har indført bestemmelser med hensyn til hvordan du installerer en propan gastank, hvad enten det er installeret i en husstand eller til industrielle formål. Disse bestemmelser vedrører afstand, tilladelser og tank størrelse. Installation virksomheder er ansvarlige for at sikre kravene til installation af gas propan tank er opfyldt

Afstand

NFPA regler kræver, at propangas tanke skal være installeret i sikker afstand fra områder, hvor de kan forårsage potentielle fare, såsom huse, fabrikker, bygninger, parker, ejerlejligheder og andre bygninger. Tanke, uanset deres størrelse skal være installeret mindst 10 fod fra et privat hjem. Mandat afstanden varierer voldsomt for andre steder som parker og kommercielle komplekser. Afstanden mellem og frakobling punkter af tanken og afstanden mellem sikkerhedsventilen og ventilen er også vigtige, og disse punkter skal være mindst 10 fod fra enhver beboelsesejendom, da når tanken er fyldt, slangen er afbrudt og gas kan undslippe.

Tilladelser

Tilladelser, der er nødvendige for installationen af propan gastanke. Generelt, kommuner udstede flyvetilladelser til installation. Tilladelser, der er nødvendige for at sikre, at sikkerhedsstandarderne overholdes. Inden udstedelsen af en tilladelse skal kontrolløren vil føre tilsyn med planer for installation og placering af installation. Efter installation, inspektøren vil vende tilbage for at sikre at benzintank blev installeret korrekt, og instituttet bøder eller sanktioner og mandatet ændres hvis installationen ikke blev udført ordentligt. Nøjagtige tilladelse krav varierer fra en lokal administration til et andet og fra en medlemsstat til en anden, men generelt, for at få en tilladelse, du skal vise en passende installationsplacering og at du bruger en licenseret entreprenør til at gøre installationen. Lokale myndigheder også tildele tilladelser til dem, der ønsker at installere underground propan linjer.

Placering

Propan tanke er normalt placeret under jorden, så en passende grøft skal grave. Størrelsen af grøften er også reguleret af kommune og varierer fra sted til sted. De fleste steder, efter en grøft gravet, er du forpligtet til at installere en konkret pad, som propan tank vil hvile på. En licenseret entreprenør vil kunne fortælle dig den nøjagtige dybde og størrelsen af den krævede grøft og betonunderlag.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com