Propan kedel fordele og ulemper

December 13

Propan kedel fordele og ulemper

Når det kommer til at varme dit hjem, er der en række effektive muligheder. Husejere kan vælge en propan kedel som et alternativ til et oliefyr hvis de er bekymrede over de miljømæssige virkninger af deres varmesystem. Men der er både fordele og ulemper forbundet med at bruge propan for at varme dit hjem, og du bør overveje begge, når de forsøger at afgøre, om en propan kedlen er den rigtige pasform.

Pro: Mindre forurening

En propan kedel fungerer mere effektivt end sine olie kolleger gør, så den producerer færre CO2-emissioner. Ifølge propan uddannelse og Research Council producerer en højeffektiv propan kedel 10.000 færre pounds af CO2 pr. år end en olie model. Derudover propan er ikke vandopløselige, hvilket betyder, at der er mindre risiko for kontaminering, grundvand, hvis en lækage vil forekomme.

Pro: Lav vedligeholdelse

Olie er ikke en ren-brænding brændsel, så skal du have en olie kedel rengøres på årsbasis for at sikre at det fortsat kan fungere effektivt. Du kan også mærke en nedgang i effektivitet som fyringssæsonen skrider frem og kedlen bliver beskidt. Propan, på den anden side brænder rent så en propan kedel sjældent skal renses. Det kræver ikke en skorsten enten, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre sig om rengøring eller reparation en som du ville med en olie kedel.

Pro: On-Site opbevaring

Den propan, bruges til at opvarme en propan kedlen kommer i praktisk tanke, som du kan gemme på dit hjem og refill på din lokale hardware butik eller tankstation. Som et resultat, ved du altid, hvor meget propan, du har til din kedel og ikke er afhængige af din utility selskab til at levere dit brændstof. I tilfælde af en naturkatastrofe, strømsvigt eller alvorlige storm behøver du ikke at bekymre sig om opvarmning dit hjem enten fordi du kan have masser af propan varebeholdning i opbevaring.

Con: Driftsomkostninger

En af de vigtigste ulemper med en propan kedlen er den driftsomkostninger. Prisen pr. produceret enhed energi er højere end andre former for energi, herunder olie og naturgas. Propan også har en lav energitæthed, så det kræver større tanke til opbevaring. Som et resultat, koster det mere at transportere propan, hvilket kan drive prisen op.

Con: Problemer med ydeevnen

I områder med meget lave temperaturer, kan en propan kedel har svært ved fungerer korrekt. Hvis temperaturen dips under-29 grader Fahrenheit, er flydende propan ude af stand til at konvertere til en gas ordentligt så forbrænding kan være vanskeligt eller ikke forekomme overhovedet. Som et resultat, kan det være en dårlig indstilling for områder med meget kolde klimaer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com