Propan lanterne fejlfinding

April 29

Uanset om du er camping i den store udendørs eller vejrlig en strømafbrydelse i dit eget hjem, kan en propan lanterne være en stor hjælp. Propan lanterner give meget tiltrængte lys og har et par af disse lanterner på side er en fantastisk måde at forberede sig til nødsituationer som strømafbrydelser og naturkatastrofer. Men da disse lanterner er så vigtige for din families sikkerhed og velvære er det vigtigt at vide, hvordan du foretager fejlfinding af dem, når noget går galt.

Check for Sediment opbygning

Hvis din propan lanterne ikke er belysning korrekt, eller hvis det ikke giver nok lys, er det vigtigt at kontrollere lanterne til en ophobning af snavs, snavs og sediment. Det er en god ide at vedligeholde din propan lanterne af lejlighedsvis skylle det med brændstof. Dette vil holde sediment fra at opbygge og hjælpe med at holde propan lygten kørende. Tager tid at skylle ud din bærbare lanterner efter hver campingtur eller anden brug er den bedste måde at gøre sikker på vil de være tilgængelige, når der er brug for rundt i hjemmet.

Forstå effekten af temperatur

Propan lanterner er designet til at starte og fortsætte med at arbejde så længe temperaturen er over 0 grader Fahrenheit, hvilket gør dem en fremragende valg til koldt vejr camping og andre udendørs applikationer. Når temperaturen falder til under at niveau, lys-output for propan lygten vil begynde at blive forværret og når udetemperaturen falder til under-20 grader Fahrenheit, lygten kan ophøre med at fungere.

Brudt kapper

Det er vigtigt at huske at kappe på en propan lanterne bliver meget skrøbelige, efter at lygten er blevet brændt. Hvis din lanterne har problemer, er det vigtigt at kontrollere tilstanden af kappen og undersøge det for skader. Det er også en god idé at holde en levering af reservedele kapper på side for hver enkelt af dine lanterner--dette er den bedste måde at gøre sikker på du vil have lys, når du har mest brug for det.

Kontrollér brændstof-niveau

Hvis din propan lanterne ikke fungerer korrekt er det også vigtigt at kontrollere brændstof niveau. Hvis brændstof er lavt kan din lanterne ikke starte, så vær sikker på at hinden brændstof niveau og forsøge at starte din lanterne igen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com