Propan Tank krav

October 19

Propan tanke opretholde strenge krav til lovlig påfyldning og oplagring for at beskytte bygninger og folk fra tilfældig eksplosion. Standarder og forskrifter vedligeholdes af National Fire Protection Association, og omfatter sådanne bestemmelser som begrænser mængden af aktivt brugt propan i bygninger frekventeres af mennesker til et pund og begrænser det beløb, der er gemt i sådanne steder til 200 pounds.

Beskyttende krave og foden Ring

Ventilen af en propan cylinder er forpligtet til at være beskyttet af en cap eller krave. Dette er også benævnt en "halsring." En propan tank beskyttende krave er også den krævede placering for nogen information om hvor tanken blev bygget, specifikation data og kontrol oplysninger. En propan tank uden krave er ulovligt at fylde eller bruge og udgør en alvorlig trussel mod nogen omkring det bør tanken lider nogen skade. Propan tanke er også forpligtet til at have en fod ring designet til at holde tanken fra sidder direkte på jorden eller rullende væk. Tanke uden en foden ring er uegnet til fortsat brug og er ulovligt at fylde.

Afstand krav

Propan tanke skal holdes en vis afstand fra strukturer afhængigt af tanken og typen af opbygge paagaeldende størrelse. Ifølge propan 101, tanke skal holdes mindst 10 fødder væk fra boligen, air condition-enheder og i-tage ventilationskanaler til mekaniske systemer og gas opererede apparater. Propan tanke skal holdes mindst 25 fødder væk fra disse strukturer og enheder, hvis tanken er holdt over jorden og butikker mellem 501 og 2.000 gallon.

Punkt af overførsel krav

Der findes visse krav til det punkt, hvor en propan tank forbinder og afbryder fra et system med henblik på genpåfyldning. Underjordiske påfyldning tanke er forpligtet til at holdes mindst 10 fod fra enhver bygninger eller strukturer og alle varme generering udstyr sådanne vandvarmere og mekanisk ventilation. Over ground tanke er forpligtet til at opretholde mindst nævnt 25 fødder afstand fra nogen af de ovennævnte objekter. Disse krav er på plads for at sikre, at der opstår en lækage i systemet, ingen gnist-genererende enheder findes tæt nok til tank til at forårsage en katastrofal tænding.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com