Propan vs Natural Gas grill

November 17

Når du vælger en grill til din sommer grill, kan du vælge mellem indstillinger for propan eller naturgas. Naturgas er et brændstof, som den vigtigste ingrediens er den kemiske sammensatte metan. Propan er en gas, der er afledt af naturgas og petroleum. Begge typer af gas grill kan være lettere at bruge og mere effektiv for madlavning jævnt når sammenlignet med trækul Grill.

Operation

Propan grill kommer med en flytbar tank kan du placere under eller ved siden af din grill sammen med et stik kan du vride og slukker. Du kan købe og genopfylde disse tanke på propan distributører eller tankstationer. I mellemtiden, natural gas grill indpasses i den naturgas, der leverer dit hjems ovn eller andre gas-afhængige apparater såsom brændeovne. Tæt på 90 procent af grill sælges i 2009 i USA var propan, også kendt som flydende propan (LP), ifølge udendørs-Gas-Grill-Reviews.com.

Bekvemmelighed

Natural gas grill kan være et praktisk valg for dem, grilning fordi denne type brændstof er mere bekvemt end propan, hvilket er grunden til propan ikke er brugt som en transportbrændstof oftere, Ifølge National uddannelse energiudvikling. Naturgas er også en renere brændende brændstof, hvilket kan resultere i mindre af en brændstof smag på mad du grill. Den største udfordring ved at bruge en naturgas grillen er dog, at du skal have et naturgas linje udvidet i din baghave. Dette kan være upraktisk, fordi din naturgas grillen vil gå kun så langt som din gas linje kan gå, så du kan være ude af stand til at flytte din grill til et andet område af dine dæk, f.eks. Dog er propan gas grill begunstiget, fordi de er bærbare, så du kan tage dem med dig til en park eller stranden, f.eks.

Omkostninger

Propan koster omkring seks gange mere end naturgas, ifølge udendørs-Gas-Grill-Reviews.com. Men naturgas grill typisk bruge omkring dobbelt så meget gas som propan. Stadig, naturgas kan være mere omkostningseffektiv over tid, selvom du er nødt til at betale naturgas forbindelsen koste forhånd. I mellemtiden, propangas grill typisk funktion 20-lb. tanke, der kan vare 25 timers grillning før skulle fyldes, afhængig af den grill britisk termisk enhed (BTU) output, ifølge HomeFurnish.com. BTU er en måleenhed, der termisk energi.

Sikkerhed

Natural gas grill kan være mere sikkert at betjene end propan grill af flere grunde. For eksempel, en natural gas lækage er nemmere at spotte ved dens lugt, og naturgas forsvinder hurtigere end propan fordi naturgas er lettere end luft. I mellemtiden, propans massefylde er større end luft. Således, propan kan forblive tæt på jorden, hvilket skaber en risiko for eksplosion i en lækage situation.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com