Propan vs naturgas varme

August 22

Når nye hjem og virksomhedsejere hvordan til at opvarme deres bygninger, har de normalt et valg af energikilder, herunder elektricitet og forskellige typer af gas. Overvejelser omfatter typisk omkostninger, effektivitet og miljøpåvirkning. Propan og naturgas varme er blandt de typiske valg overvejede, og begge kilder har fordele og ulemper.

Grundlæggende forskelle

Naturgas indeholder en bred vifte af gasser. Dens vigtigste komponent er methan, Ethan, propan og butan. Denne type brændstof kan lagres på tre måder: i sin naturlige form, i komprimeret form (CNG) eller som flydende naturgas (LNG). Propangas er adskilt fra naturgas i forarbejdningsvirksomheder og gemmes kun i flydende form.

Omkostninger variationer

Omkostninger for propan og naturgas er baseret på deres britisk termisk enhed (BTU) ratings, som fortæller hvor meget varme strøm per kubikfod kommer fra gas kilden. Propan har omkring 2,490 BTUs per kubikfod og naturgas omkring 1,030 per kubikfod. For at beregne omkostningerne forskel, skal pris pr. kubikfod af varmen bestemmes. For eksempel, hvis naturgas koster $20 per 1000 kubikfod, der ville købe omkring 1,03 million BTUs. Når du sammenligner det til prisen for propan varme, som er målt i gallon, ville BTUs lig 11.26 gallon af propan. Hvis propanmassen var prissat til $3 a gallon, ville naturgas være det mest økonomiske valg.

Energi indhold forskelle

Selvom propan er solgt af gallon, det er stadig målelige i kubikfod, som er måde naturgas pumpes gennem rør ind i bygninger beregnes. Begge gasser er målt ved kubikfod de dækker i form af dampe. Baseret på deres BTU bedømmelser, indeholder propan 2,44 gange så meget brugbar energi som naturgas.

Miljømæssige virkninger

Da propangas ikke indeholder nogen drivhusgasser eller toksiner, kan det sikkert blive frigivet til atmosfæren uden at beskadige de jordens atmosfære. Omvendt er naturgas alle drivhusgas, hvilket gør det et forurenende stof. Men begge gasser brænde relativt ren og har ubetydelige niveauer af toksiner i deres emissioner, hvilket er grunden til de er både bredt betragtet som miljøvenligt brændstof-kilder.

Overvejelser

Uanset hvilken gas type du vælger, er deres varme kompetence afhængig af typen af varmeveksler brugt samt dens kvalitet og tilstand. Ældre propan og naturgas brændere kan fungere effektivt på et niveau på 75 procent eller mindre, mens nyere modeller har effektivitet ratings af 90 procent eller højere. Mangel på ordentlig vedligeholdelse kan forårsage begge typer af brændere til at falde til 50 eller 60 procent effektivitet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com