Pros & ulemper af Cement bordplader

August 24

Pros & ulemper af Cement bordplader

Cement kan du få udseendet af naturlige sten bordplader uden bekostning. Råvarerne er meget billigere end andre materialer, men du måske nødt til at bruge mere for at have tællere custom lavet og installeret. Din cement bordplader kan være lavet i en række farver og designs til at passe ind i dit køkken eller badeværelse indretning.

Pro: alsidighed

Alsidigheden af cement er en af de største fordele af dette materiale. Du kan vælge mellem flere farver og nuancer og tilføje dekorative elementer til materialer som sten, mosaikker og fliser. Design mulighederne er uendelige med cement.

Pro: holdbarhed

Cement er et stærk materiale, der ikke vil ridse nemt. Køkken bordplader lavet af cement er varmebestandig, hvilket betyder, at du kan indstille ned gryder og pander direkte på tællerne. Hvis du vedligeholder din cement bordplader korrekt, vil de sidste mange år.

Pro: Nem rengøring

Rengøring cement bordplader er enkel med milde rensemidler. Du bør ikke bruge en slibende renere på bordplader til at undgå at beskadige tætningen. Sælen kan blive beskadiget, når skære direkte på tælleren cement.

Con: tunge

Cement tællere er meget tungt og vanskeligt at installere. Hvis du planlægger at gøre tællerne på din egen, skal du yde yderligere støtte til kabinetter nedenfor tællerne. Opbygge en cement bordplade er ikke en one-person job på grund af den tunge vægt.

Con: vedligeholdelse

En cement bordplade skal være ordentligt færdig og forseglet. Du skal vokse din cement bordplader jævnligt, mindst hver tredje måned, at opretholde integriteten af sæl. Mens bordplader vil vare i mange år, materialet kræver vedligeholdelse.

Con: Revner og faldende

Cement bordplader kan udvikle små revner med tiden. De små revner svække ikke styrken af tællerne, men det ændrer udseendet af overfladen. Bordplade kan krybe som det tørrer, forlader huller i counter-installation.

Con: Farveændring

Farve og finish af cement counter top ændringer som det aldre. Mens mange boligejere kan nyde alderen udseendet af disken, kan andre finde det ikke farven oprindeligt beregnet. Du bør være forberedt på farven på tællerne til at ændre i dit køkken eller badeværelse med dette valg af materiale.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com