Pros & ulemper af herbicider

February 27

Pros & ulemper af herbicider

Herbicider anvendes til at dræbe uønskede planter som ukrudt i haver, græsplæner og revner i fortove. Mens disse produkter er meget nyttig i mange applikationer er det vigtigt at huske på, at alle de nyheder, der kommer med ukrudtsmidlet ikke er godt. Herbicid produkter har deres fordele og ulemper. De har tendens til at være effektiv mod mange gener planter, men de er også en dødbringende gift for dem. Kende fordele og ulemper af herbicider inden du bruger dem på din ejendom.

Tidsbesparelse

Hvis du har nogensinde luget en have eller græsplæne i hånden, ved du, at det tager tid og kræfter. Denne opgave kræver ofte kravler på hænder og knæ og nøje udvælge de planter, du ikke ønsker og at undgå dem, du vil beholde. Derefter skal du trække dem ud af rødderne og samle dem alle sammen til bortskaffelse. Ved hjælp af herbicid for at slippe af ukrudt kan eliminere behovet for denne manuel lugning. Simpelthen sprøjtning de enkelte planter med ukrudtsmidlet vil ofte dræbe planten ned til sine rødder, frigøre den tid du ville ellers bruger grave i snavs.

Spar penge

En af de store fordele ved herbicid er monetære. Til store områder hvor ukrudt kan blive et problem med andre planter, kan labor omkostninger til vedligeholdelse af afgrøder, haver eller andre landbrugsområder reduceres væsentligt ved brug af herbicider. Herbicid er en erstatning for manuelt arbejde, der omfatter tilling og lugning. Kemikalier, der anvendes, ikke er gratis på nogen måde, de er generelt billigere at prisen på ansætte arbejdere til at gøre arbejdet. Så kan det være en fordel for den person, der sparer penge og en ulempe for de arbejdere, der ikke længere får arbejdet.

Uvildig gift

Et negativt påvirker tilknyttet herbicid er vilkårlige drab af planter. Nogle herbicider er formuleret til at målrette mod bestemte typer af planter, men mange andre dræbe alt de kommer i kontakt med. I dette tilfælde er det vigtigt nøje anvende herbicid for at forhindre skade på de planter, du forsøger at beskytte. Når herbicider er ikke indskyde specifik de kan ende med at ødelægge utilsigtede planter og koster tobaksavleren mere tid og penge.

Miljømæssige virkninger

Måske er den største bekymring for herbicider deres virkning på økosystemet. Ikke blot kan herbicider dræbe "gode" planter nær gener planter, men de nogle gange glider ind i andre områder og påvirke planter der, der ikke er bestemt. Toksicitet i utilsigtede i nærheden planter kan have store indvirkninger på dyrelivet i området. Nogle former for liv kan afhænge af en nærliggende fabrik for overlevelse og kan blive tvunget til at flytte hvis område sprøjtning har påvirket deres levebrød. Desuden, disse giftstoffer kan ende i vandløb, floder og damme af naturlige afstrømning og kan spredes meget længere end beregnet gennem vinden erosion og andre faktorer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com