Pros & ulemper af ildfast dræn

July 31

Pros & ulemper af ildfast dræn

Ildfast dræn er lavet af en ler, der kan modstå brændingstemperaturer mere end to gange, der anvendes til støbejern produkter. Dette ler er belagt med en glasur og fyret ved ekstremt høje temperaturer, at sammensmelte ler og glasur sammen.

Holdbarhed

Ildfast dræn er resistent over for syre, alkali, ridser og administrere fra indvirkning. Denne type af vask er blyfri og ofte varer længere end hjem det er installeret i. Ildfast dræn er også chip og pletten resistente, og anses for at være mere holdbare end nogen andre vask materiale, ifølge ROHL, en producent.

Vægt og pris

Ildfast dræn er tungere end andre typer og kræver yderligere støtte, især på fronten, hvis det er et forklæde-stil vasken. Ud over det er tungere, er det også dyrt, spænder i pris fra flere hundrede dollars til langt over en tusinde. Fleste af ildfast dræn kræver vandhaner, der er mur - eller Counter monteret i stedet for at blive monteret på vasken, selv. Vandhaner som dette er ligeledes prissat i den høje ende.

Reparation

Selv om reparation en ildfast vasken er sjældent nødvendigt, er det ikke umuligt. Reparation kits er tilgængelige hvor ildfast dræn sælges. En jeton kan repareres med en pasta og glasur inkluderet i sættet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com