Pros & ulemper af keramisk glas Cooktops

April 5

Pros & ulemper af keramisk glas Cooktops

Som apparatet teknologien har udviklet sig, er komfur keramik eller glas, blevet stadig mere populære blandt boligejere. Men som med mange ting i livet, der er både fordele og ulemper for denne type af overfladen. Hvis du overvejer at købe en keramik-topped komfur, veje de fordele og ulemper grundigt inden der træffes en beslutning.

Pro: Nem rengøring

Efter en tung, rodet måltid, rengøring en keramisk komfur ikke tager så stor indsats som rengøring en traditionel elektrisk komfur eller toppen af et gaskomfur gør. Manglen på sprækker, krinkelkroge for messer at falde i gør rengøring keramisk komfur toppe en brise, ifølge Home stil opskrift madlavning hjemmeside. Men skal du bruge specielle rengøringsmidler til at holde fri, den keramiske overflade.

Pro: Moderne udseende

En keramisk cook top tilføjer et slankt look til køkkenet, gør hjemmet vises mere moderne og opdateret, rapporter hjem bygning klubben.

Pro: Ekstra bordplads

Fordi overfladen er flad, med ingen fremspringende brændere, siger en keramisk cook top kan fordoble for counter plads i en knivspids, hjem stil opskrift madlavning.

Con: Varme fare

Det er indlysende, når en traditionel El eller gas cook top er slået på, da spolen i brænderen bliver rødt eller flamme brænder synligt. Men det er ikke så synlige med keramiske koge top, og du eller et barn kunne nemt lider en brænde fra at røre ved det, ifølge webstedet hjem bygning Club.

Con: Delikat overflade

Keramiske cook toppe kan nemt knække eller blive ridset hvis en faldt pot eller pan rammer madlavning overflade. Erstatte disse cook toppe kan være dyrt, siger hjem stil opskrift madlavning.

Con: Specielle gryder kræves

Du skal bruge visse typer af gryder og pander med keramisk komfur toppe; den forkerte type kan holde sig til overfladen eller misfarve det. Og nogle keramisk komfur toppe arbejde kun med visse typer af køkkengrej.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com