Pros & ulemper af keramiske fliser

September 8

Pros & ulemper af keramiske fliser

Keramiske fliser er en af de mest almindelige typer af fliser anvendes i boligområder applikationer. De blanke, farverige fliser er er lavet af ler og mineral pudder, og dannet under pres og brændt ved høje temperaturer. Glaserede keramiske fliser anvendes traditionelt til vægflader og bordplader i køkkener og badeværelser. Mat keramiske fliser (stenbruddet flise) egner sig til indvendige og udvendige gulve. Før du begynder enhver keramiske fliser projekt, være klar over de fordele og ulemper forbundet med dette populære aktivitetsflader.

Holdbare

Keramiske fliser er vurderet på en skala fra nul til fem baseret på hårdhed. En rating på nul gennem to er velegnet til væg flise, tre er normeret til beboelse gulvbelægning og ratings af fire og fem er velegnet til kommercielle anvendelser. Keramiske fliser står op til år af høj trafik og daglige misbrug. Styrke og holdbarhed af keramiske fliser er også en negativ. Keramiske fliser er nådesløs, når sarte genstande støder denne hård overflade.

Chips og revner

Keramiske fliser hårdhed gør det tilbøjelige til at skår, ridser og revner. Chips i glaserede keramiske fliser vil udsætte hvid fliselagt lag under den øverste glaze belægning. Beskadigede keramiske fliser kan ikke repareres. Det anbefales at fjerne og erstatte brudt fliser. Når du køber din flise, Køb en ekstra boks fra den samme farve og størrelse meget at bruge som erstatning fliser.

Nem Installation

Lethed af installation af keramiske fliser afhænger dit særlige erfaringsniveau. Keramiske fliser, er som med enhver flise en udfordring for nybegyndere installer. Det er bydende nødvendigt, du har en helt glat og stive underlag for gulvbelægning og vandtæt backer bestyrelsen for bad og backsplash applikationer. For at sikre en vellykket installation, købe de rette værktøjer og forsyninger, Følg instruktionerne omhyggeligt og tage din tid.

Kold overflade

Keramisk flise kan give en kold og bundløs føler til et værelse. Sammenlignet med andre gulve overflader, er keramiske fliser faktisk koldt under fode. Brugen af keramiske fliser er meget udbredt i varme, ørken klima, men kan være en ulempe i koldere regioner. Når du bruger keramisk tile Gulvbelægning i en ekspansiv plads, kan du overveje at bruge området tæpper til at minimere den bogstavelige og opfattede chill.

Lav vedligeholdelse

Keramiske fliser er en nem pleje overflade til ethvert hjem. Det er fugt og resistent, gør det til en leg at rense med intet andet end en fugtig moppe, svamp og grundlæggende rengøringsmidler. Keramiske fliser er ikke-porøs og modstår skimmel og meldug---der er en god nyhed for allergikere.

Overkommelig

Keramiske fliser er en af de mest overkommelige bidragsrelaterede materialer til rådighed. Heldigvis, den relative lave pris af keramiske fliser er ikke en direkte afspejling af kvaliteten af dette produkt. Kombinationen af holdbarhed, let vedligeholdelse og lav pris per kvadratfod gør keramiske fliser en omkostningseffektiv valg for bolig køkkener, bad og gulve.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com