Pros & ulemper af kompakte fluorescerende pærer

December 6

Et kompakt lysstofrør (CFL) er en type af pære, der sender en elektrisk strøm gennem et rør fyldt med argon, fosfor og kviksølv dampe. Disse pærer er en stor forbedring over glødepærer; de er dog ikke perfekt.

Energibesparelser

Pærer bruger omkring 75 procent mindre energi end glødepærer (Se Reference 1 nedenfor). Anvendelse af energibesparende pærer kan spare betydeligt din magt regningen.

Lys og lyd kvalitet

Ældre sparepærer udsendes en summende lyd og en kold, ubehagelige lys. Nye modeller har fjernet støj og har en "varmere" tone, som findes i flere størrelser og stilarter til at passe enhver socket eller armatur (Se Reference 1 nedenfor).

Kviksølv og forurening

CFL pærer indeholder kviksølv dampe, som er giftigt. Dog udleder kul planter kviksølv som de skabe energi. Så energibesparelser på CFLs faktisk resultere i en reduktion af kviksølv i atmosfæren (Se Reference 3 nedenfor). En enkelt CFL pære vil også nedbringe CO2 i atmosfæren ved et halvt ton over dets levetid (Se Reference 2 nedenfor).

Følsomhed

Pærer er følsomme over for ekstreme temperaturer og elementerne, så skal beskyttes for at sikre en lang levetid (Se Reference 1 nedenfor).

Hurtig Flipping

Kompakt fluorescerende pærer bruger mere energi straks efter de er slået til, så for bedste energibesparelser, de bør stå på i 15 minutter eller mere (Se Reference 1 nedenfor).


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com