Pros & ulemper af skrald afhændelse

December 31

Pros & ulemper af skrald afhændelse

Skrald afhændelse er populære i hjem, fordi de er bekvemme; i mange tilfælde kan pladerne rengøres af direkte ud i vasken i stedet for papirkurven. Mange moderne hjem er bygget med en renovationsafgifter, knyttet til køkkenvask drain. De kan være meget fordelagtigt, når de anvendes korrekt, men misbrug kan føre til dyre reparationer. Skrald afhændelse er ofte kritiseret som værende spild og økologisk uvenlig.

Lugt

Ved hjælp af en renovationsafgifter hjælper med at skære ned på lugt i skraldespande, fordi mad ikke rådne i papirkurven. For boligejere med bi-ugentligt eller månedligt skrald pickup, kan dette betyde en meget stor mængde madaffald overladt til at rådne i skraldet. Lugten kan tiltrække vilde dyr, der kan rive gennem skrald at finde kasserede fødevarer. Ulemper ved at anvende en renovationsafgifter er, at til rådighed, selv kan udvikle en dårlig lugt, især hvis husejere sætte forbudte fødevarer ned i afløbet og tilstoppe bortskaffelse. Tilføje citrus peels, citrussaft eller bagepulver deodorizes til rådighed, men det betyder ekstra omkostninger til vedligeholdelse.

Træsko og syltetøj

Skrald afhændelse er ikke beregnet til at håndtere alle typer af madaffald og listen over forbudte genstande er undertiden forvirrende. Trævlet, fiberholdigt affald som selleri, asparges, banan skræl, majs skaller og kokosnøddeskaller kan ombrydes omkring bladet og få det til marmelade. Kødprodukter, herunder kød affald, hud og knogler kan tilstoppe bortskaffelse, sløve vingen og gøre vasken lugten. Stivelsesholdige fødevarer, herunder ris, pasta, kartofler og kartoffel skræller ofte form en gunk, at syltetøj klingen og tilstopper afløb. Mange stivelsesholdige fødevarer udvide i varmt vand og kan pakke stramt i afløbsrør, som er et endnu mere kostbare reparation. Fedtstoffer, som smør, afkortning og svinefedt ofte marmelade skrald afhændelse og forårsage dårlig lugt.

Affald

Skrald afhændelse kræver rindende vand til at skylle maden ned i afløbet efter slibning. Dette vand ikke tjener noget formål andet end at bortskaffe fødeemner, hvoraf mange kan sættes til bedre brug som kompost. Dræn bruge et gennemsnit på 2 gallons af vand i minuttet. For at få en idé om hvor meget vand går til spilde hver gang renovationsafgifter bruges, beregne den gennemsnitlige tid, det tager dig at male og skylle maden, derefter sætte en tomme skål eller kande under vandhanen og køre vandet i det samme tidsrum. Et bedre alternativ til spilde vand er til kompost så mange fødevarer som muligt, herunder grøntsager og frugt scraps, æggeskaller, kaffegrums, teposer, Overgemt brød og kiks.

Vandbehandling

Bortskaffelse af køkkenaffald ned i afløbet fører til ekstra affald i septiktanke systemer og vand behandlingsvirksomheder. Madspild skaber en slam, som er vanskeligere for vand behandlingsfaciliteter til at behandle, som anlægget skal bruge flere kemikalier og mere energi til at behandle spildevand. Selv hvis dit afløb ikke flyde til et kommunalt vand-behandlingsanlæg, kan denne samme slam bygge i din septiktanke system, som kan kræve bekostelig og nasset reparationer. Der er skrald bortskaffelse krav i nogle kommuner, der kan styre produkter tilladt i bortskaffelse eller størrelsen af septiktank behov for et hjem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com