Pros & ulemper for Claw-fods bøtter

September 13

Claw-fods bøtter var et almindeligt syn i boliger bygget før 1900-tallet og kan endda være fundet i mere moderne hjem som denne stil af badekar bliver mere populære. Mens der er klare fordele for denne type af karret, er der nogle alvorlige ulemper, som skal overvejes før de beslutter at sætte en af disse baljer i et badeværelse.

Pro: Æstetisk appel

En af de største fordele er den overordnede æstetiske appel af en klo-fod badekar. Dette gælder især, hvis du har en ældre hjem og ønsker at genoprette det til sin tidligere herlighed. Der er noget meget romantisk om en klo-fod badekar. De kan være nem at placere i et badeværelse takket være det faktum, at de er fritstående og skal ikke bygges ind i et aflukke som en regelmæssig balje.

Pro: Samlede værdi

Hvis du har en antik klo-fod badekar, er chancer det er værd en hel masse penge. Der er tusindvis af reproduktioner og nye modeller på markedet, men hvis du har en antik klo-fod, der er stadig i god stand, anses det at være en værdifuld og brugbar antik. Tilføje en antik klo-fod badekar til et badeværelse Renovering kan betyde, at den samlede færdige produkt vil være mere værd end et badeværelse med en standard badekar.

Con: Rengøring og vedligeholdelse

En af de vigtigste ulemper af en klo-fod badekar rengøring det. Dette gælder for dem, der er lavet af porcelæn eller støbt jern og ikke nyere gengivelser, som er lavet af komposit materiale. Porcelæn og støbejern kan nemt blive plettet og det er ikke let at fjerne disse pletter, især hvis de er rust eller kalk pletter. Visse rengøringsmidler, der er slibende må aldrig anvendes på disse materialer, da de kan beskadige finish uopretteligt.

Con: Vægt og installationsproblemer

Om en klo-fod badekar er lavet af støbejern eller porcelæn, er chancer det vil være utrolig tung--et sted i nabolaget af 400 pounds eller mere. Dette kan gøre installationen en kompliceret affære, især hvis badeværelset er på anden sal. Derudover er VVS en fritstående klo-fod badekar vanskeligere end VVS en standard badekar; det vil koste mere og kræver typisk en professionel blikkenslager.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com