Pros & ulemper ved akryl badekar Liners

May 3

Hvis du har et badekar, der er hårdt brug for en makeover, du ikke har råd, ikke ærgre sig! Et badekar liner er en billig måde at få en frisk badekar uden forking over dit liv besparelser. Tænk på det som et dække for dit badekar, der vil opfriske det.

Funktion

Mens badekar liners ikke er billige, er de langt mere overkommelig end starter forfra og helt remodeling dit badeværelse. Prisen på din liner kan variere fra omkring $60, hvis du vælger at købe fra en butikskæde og gøre det selv, at op til $2.000. Et badeværelse omforme kan koste fire gange så.

Featurs

Uanset om du leje en professional eller installere et badekar for dig selv, kan hele projektet fra start til slut afsluttes inden for en dag, eller højst en weekend. Dette er en god hurtig løsning til en person, der ønsker deres badeværelse forbedre uden uger for at vente.

Advarsel

Badekar liners er berygtet for utætheder og vandskade. Det er almindeligt for vand til at samle mellem foringen og karret, som kan i sidste ende føre til skimmel problemer, og vil være ubehagelig at røre.

Tidsramme

Mens badekar liners er mere overkommeligt for en hurtig løsning, skal de udskiftes på et tidspunkt i fremtiden, især hvis vandskade er indlysende. De penge, det kan koste at konstant erstatte din liner vil trumfe udgifterne til en fuld-blæst remodel.

Overvejelser

Andre kosmetiske problemer kan revner, begrænset farvevalg og tekstur. Disse kan ikke synes enorme i det lange løb, men de er vigtigt at overveje, når du afskalning ud hundredvis af dollars for en badekar liner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com