Pros & ulemper ved at placere en varme & afkøling enhed i en krybekælder

July 1

Pros & ulemper ved at placere en varme & afkøling enhed i en krybekælder

Installation af en varme-, ventilations- og klimaanlæg (HVAC) i en krybekælder præsenterer en hel serie af fordele og ulemper. En krybekælder af natur er et særligt område i hjemmet, har både fordele og detractions når lokalisere en enhed. Efter at forstå, hvad fordele og detractions er på plads, kan en boligejer træffe en informeret beslutning om at placere eller ikke at placere en HVAC enhed i en krybekælder.

Uden plads overvejelser

En varmepumpe eller HVAC enhed tager plads i en gård. Hvis værftet er små, tæller hver brugbar kvadratfod. Desuden, hvis en udendørs pool er at blive installeret, zoneinddeling love kan forhindre en pool eller varmt karbad fra væsen til tæt på en HVAC enhed. Installere enheden i krybekælder er en effektiv udnyttelse af spildplads.

Æstetik

En varmepumpe eller HVAC enhed, ved arten er ikke meget "smuk". De er store, voluminøse metalkasser normalt malet slagskib grå. Ingeniører er ikke kunstnere, og virkelig give ikke mange tanker til udseendet. De er desuden højt når fans spark. Hvis du udsmykning eller landskabspleje, vil de holde sig som en øm tommelfinger. Ved at skjule enhed i krybekælder, spørgsmålet om det ikke blande godt med dit udenfor indretning er elimineret.

Vejret afskærmning

Når monteret udendørs, er en HVAC enhed ikke beskyttet mod vejret. Konstant bombardement af elementerne, der tager sit vejafgift på ventilatormotoren og andre korrosion tilbøjelige elementer. Dette problem bliver mere udtalt, hvis hjem er i nærheden af en kyststrækning, da saltvands tåge har stærkt ætsende egenskaber. Ved at placere en HVAC enhed i en krybekælder, er det beskyttet mod vejret.

Radongas

Radon er en naturligt forekommende radioaktiv gas i jorden, radon peculating op gennem jorden er ikke godt, da stråling er en kendt kilde af kræft og fosterskader. Ifølge University of Maine er radongas No. 2 årsag til respiratorisk kræft, det andet kun til rygning. Hvis krybekælder ikke har ordentlig ventilation, radon koncentrerer sig i den fanget luft inde i krybekælder. HVAC'S air pickup er i en krybekælder, og det spreder radon laden luft ind i huset. University of Maine anbefaler ordentlig udluftning af en krybekælder til at forhindre radon gas oprustning.

Skimmel

En krybekælder er et mørkt, fugtigt område. Om sommeren er det også varmt. Ifølge EPA er dette et perfekt miljø for skimmelvækst. Da den HVAC luft pickup er i en krybekælder, opfanger farende i luft skimmelsporer. Disse sporer cirkulere i hele huset. En regelmæssig filter vil ikke stoppe sporer, da de er mikroskopiske i størrelse. Mold er ansvarlig for luftvejssygdomme, og problemet bliver svær med små børn. For at forhindre skimmelvækst, er passende luftcirkulation i crawlspace nødvendige.

Kombination Problem

Hvis krybekælder ikke har ordentlig ventilation, finder en kombination effekt sted. Radongas og mug er afhentet af HVACS luftindtaget. Dette er et sammensat problem, da nu skimmel-laden og radioaktive luften cirkuleres i hele huset. Den eneste måde at forhindre denne kumulative problem er at ventilere ud af krybekælder korrekt.

Tilgængelighed

HVAC enhed er en enhed, elektro-mekaniske. Ligesom alle enheder, vil før eller senere en del bryde. En krybekælder stammer sit navn fra handlingen at kravle. Hvis enheden bryder ned, har du eller en tekniker et meget begrænset område til at arbejde. HVAC enhed må være tilgængeligt fra alle sider, så adskillelse vil være mulig. Den måde at opnå dette er ved preplanning placeringen af enheden. Du skal tillade plads nok omkring enheden for demontering og reparation.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com