Pros & ulemper ved Attic Fans

October 13

Attic fans, også kendt som hele Parlamentet fans, stigende popularitet med husejere. Attic fans har udviklet sig, siden de først kom frem til at omfatte enten elektrisk eller sol-drevne fans. En hele huset fan giver naturlig nedkøling ved at trække frisk luft gennem åbne vinduer og sætte gammel luft fra loftet og resten af den hjemme ud gennem tag ventilationskanaler. Da loftet fans kræver en initialinvestering, bør husejere overveje fordele og ulemper før der er installeret.

Sænker temperaturen

En af de største fordele ved en kvist fan er dens evne til at effektivt sænke temperaturen i dit hjem. Luften i dit loft kan nå 150 til 160 grader. En kvist fan kan sænke temperaturen op til 60 grader. Ved at sænke temperaturen, bruger air conditionere mindre energi, der sænker din elregning. Californien energi Kommissionen, kan du reducere energiforbruget med mindst 5 procent ved at installere et loft fan. Det er bedst at bruge loft fan om aftenen og om morgenen, når temperaturen er lavere end 80 grader.

Sænker fugtighed

En anden fordel ved hele huset fan er det apparat evne til at sænke luftfugtigheden i dit loft, derfor reducerer fugt ophobning problemer såsom skimmel. Loft fan fjerner fugt fra ventilationskanaler og bidrager til at fremme en tør kvist. Den friske luft loft fan bringer i også hjælper med at holde renset, tør luft i loftet. Fugtighed kan også begrænse fordelene ved loftet fans, men hvis det er for fugtigt udenfor. I et klima med høj luftfugtighed er loft fan ude af stand til at bringe i køligere, frisk luft.

Dårlig placering

En ulempe ved en soldrevet loft fan er din placering. En solar loft fan vil ikke arbejde effektivt, hvis ringe eller ingen sollys kan nå fan, eller hvis der er ingen ventilation. Solar loftet fans skal have en uhindret udsigt over solen. Hvis du ikke har en uhindret udsigt, overveje en el-drevne loft fan.

Støj

Selv om nyere modeller af loftet fans har forbedret larmen lavet af mere traditionelle fans, der er stadig nogle støj forbundet med dem. Dette skyldes, at blæseren flytter store mængder af luft. Støj er noget at overveje, hvis du er følsomme over støj og sovende områder tæt på loftet. Hvis blæseren til et lavere niveau vil bidrage til at mindske støjen.

Sikkerhed

Afhængigt af din placering, kan ved hjælp af et loft fan udgøre en sikkerhedsrisiko for dig og din familie. Hvis du føler det er usikkert at have vinduer åbne på dit hjem hele natten, er hele huset fan formentlig ikke en mulighed for dig. Loft fan er mest effektive natten hvor temperaturen er køligere, men du skal have vinduerne åbne for det til at fungere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com