Pros & ulemper ved Counter højde tabeller

March 21

Pros & ulemper ved Counter højde tabeller

En Counter højde tabellen er højere end det gennemsnitlige spisebordet. Selvom traditionelle, regelmæssig-højde tabeller er mere almindelige, er Counter højde tabeller især nyttige i små spisestuer og moderne møbler indstillinger. Som med enhver form for møbler stykke, har en Counter højde tabellen fordele og ulemper, som du bør overveje før du køber.

Pro: plads

Counter højde tabeller typisk spænder fra 35 til 36 inches høj. Du kan bruge counter afføring til siddepladser, kommer de fleste borde med et sæt af stole afmålt og dannet tabeller højdeskræk. Counter højde tabeller giver mulighed for ekstra benplads, som er særligt behageligt for dem, der er for høje til at sidde komfortabelt på en regelmæssig højde tabel. Selvom Counter højde tabeller er som regel lige så stor som typisk tabeller, give de en illusion af at spare plads. Nogle Counter højde modeller er faktisk plads sparere, fordi de har Indsæt blade, som tillader tabeller til at folde i mindre enheder eller udvides til at rumme flere gæster.

Pro: højstole

Med regelmæssig-højde tabeller, børn sidder i højstole tårn over andre mennesker, der sidder ved bordet. Med en Counter højde tabellen er børn i højstole på samme niveau som voksne og andre børn. Dette gør fodring dit barn lettere, men hjælper også til at inddrage barnet i flere middag aktiviteter.

Con: komfort

Counter højde tabeller rumme høje Gæster, men gæster, der har ryg problemer kan finde disse borde og deres stole ubehageligt. Regelmæssig-højde tabeller tillader fødderne at røre jorden, henviser en Counter højde tabellen ikke. Hvis du lider af ryg problemer, denne type af siddepladser kan forårsage du stamme.

Con: Sikkerhed og børn

Selvom en Counter højde tabellen er kun 36 inches høj, er det en lang dråbe for små børn. Børn kan falde fra stole eller løs booster sæder, forvolder skade. Børn, der gynge i deres stole kan også blive såret, hvis en Counter højde stol vælter over, da det er en længere drop end et gennemsnit-højde stol.

Ulemper: Stil og Design

Counter højde tabeller er ikke så almindeligt som regulære-højde tabeller på Møbelforretninger. Derfor finder du et begrænset antal stilarter og designs i hver butik, som du besøger. Når shopping for en bestemt farve af træ eller stil af bordet, såsom fransk stil, kan det være svært at få en Counter højde tabellen, der passer til dit design behov.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com