Pros & ulemper ved en jacuzzi badekar

December 14

Pros & ulemper ved en jacuzzi badekar

Whirlpool badekar synes som en luksusvare, men de har en række fordele. Når det er sagt, har spabade også nogle ulemper. Hvis du beslutter om en whirlpool badekar er ret til dit hjem, det hjælper for at vide fordele og ulemper. Disse oplysninger vil hjælpe dig gøre en uddannet beslutning.

Afslapning

Uanset grunden til at du er stresset, kan en sættetid i et boblebad bidrage til at fremme afslapning. Ikke kun er det varme vand og masserer handling afslappende, men det hjælper også øge omsætning og frigive endorfiner. Endorfiner er kroppens naturlige feel good kemikalier.

Smertelindring og Healing

Whirlpool badekar er ofte anvendes af medicinske fagfolk for en behandling kaldet hydroterapi. Hydroterapi er nyttige i behandling af visse sygdomme, fordi det hjælper lindrer smerter og fremmer heling. Dette er frigivelsen af endorfiner og stigning i omsætning som følge af hydroterapi. Når omløb er øget blodgennemstrømning til en såret eller tilskadekomst er øget, hvilket betyder, at næringsstoffer og naturlige helbredende komponenter af kroppen er i stand til at arbejde mere hurtigt og effektivt.

Bivirkninger

Nogle mennesker kan have en ugunstig bagstræv hen til at være i et boblebad. For nogle, kan whirlpool behandlinger forårsage hovedpine, mathed, kvalme, kulderystelser og søvnløshed. Hvis du har visse medicinske tilstande såsom diabetes, hjerte-kar-problemer eller er gravid, kan spabad være farlige for dig. Altid konsultere din læge før du bruger en jacuzzi badekar, hvis du har en kronisk sygdomstilstand.

Udgifter

Et boblebad er ikke uden sine udgifter. Ikke alene er karret dyrere at købe, men det er også dyrere at installere. Installation kan kræve, at omarrangere dine nuværende layout, og det kræver særlig viden, så det er vanskeligt at gøre på egen hånd. Mellem køber karret og betale for en installer kan du nemt bruge omkring $10.000. Ud over udgifterne til installation er omkostningerne ved driften af et boblebad dyrere. Typisk, spabad er større, så det tager mere vand til at fylde dem. Plus jets kræver elektricitet for at køre. Ikke alene er dette et dræn på tegnebogen, men det er også et dræn på naturressourcer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com