Pros & ulemper ved Gas pejs typer: direkte, Vent & Ventless

June 19

Gaspejse give varme til opvarmning med ild men uden rod og arbejdet i traditionelle træ brændende pejs. For at køre effektivt og sikkert, er udluftning nødvendig for at fjerne forbrændingsgasser fra pejsen. Med gaspejse, har du tre muligheder, når du vælger en udluftning system, hver med fordele og ulemper afhængigt af dit hjem og din varme behov.

Typer Gas pejs udluftning

Udluftning er processen med at fjerne udstødning eller forbrænding gas fra pejsen og tager det udendørs. I vent-fri gas pejs systemer, er udstødning udluftet ind i stuen. Forbruget af gas er begrænset til at forhindre rummet fra at miste ilt. Direkte aftræk pejse bruge en dobbelt aftræksrør hvor den ydre rør trækker frisk luft udefra samtidig med de indre rør ventilationskanaler udstødningen ud igen. Naturlige eller fuldt udluftet gaspejse bruge en murværk pejs til at udlufte udstødning eller en B-vent.

Vent-fri

Vent-fri pejse bruger ikke en skorsten af enhver art og udluftningsanordning udstødning direkte ind i stuen, der kan være risiko for carbonmonoxid, fordi det bruger ilt fra rummet det er varme, men vent-fri systemer bruger en ilt påvisning sikkerhedsfunktion, der registrerer når iltindholdet i lokalet falder under 18 procent. Hvis dette sker, slukker gassen automatisk. Vent-fri pejse kan placeres overalt i hjemmet og er energieffektive, så du kan få de fleste varmen fra det brændstof, du brænder, fordi det ikke er flygter udenfor. Dog kan de respiratoriske problemer med finde dette system ikke er gavnligt for deres helbred.

Direkte aftræk

Direkte aftræk gaspejse trække frisk luft udefra og sende udstødning udendørs gennem en influenza system. Influenza pipe ventilationskanaler ud af toppen eller bagsiden af pejs og udgange via en ydermur. Ingen skorsten er påkrævet, hvilket gør denne type af gaspejs billigere end en fuldt udluftet design, men placeringen er begrænset til hvor du har adgang til en ydermur. Direkte aftræk pejse er energieffektive, og forbrænding enheden er i et lukket kammer, hvor ingen udstødning lækager ind i dit hjem. Direkte aftræk gaspejse kan køres uden et glas dækning, fordi dette forstyrrer luftstrømmen i vent system.

Naturlig udluftning

Naturlig udluftning eller fuldt udluftet gaspejse har appellen af en træ brændende pejs i udseende, men med effektiviteten af gas varmen. Skorstenen er kombineret med en B-vent influenza, som er en dobbelt væg rør, der løber fra pejsen og op gennem taget. B-vent tillader luft nødvendige for forbrænding skal tages fra inde i stuen. Du kan brænde træ i de fleste udluftet gaspejse, og nogle modeller har et brændkammer, der flyder inde i en anden boks, så at luften kan flytte omkring kassen og tilbage ind i stuen. Hvis dette er en ny installation, men kan det være dyrt fordi en skorsten skal være bygget til at rumme pejsen. Disse pejse er også mindre effektiv end direkte eller vent-gratis modeller, fordi varmen er ofte tabt gennem skorstenen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com