Pros & ulemper ved hængejern tag

April 12

Pros & ulemper ved hængejern tag

Når du vælger tag til dit hus, er der en bred vifte af muligheder for at overveje. Hvis du er på udkig efter en unik form, dog bør et lamelskrabebord tag helt sikkert gøre din liste. Et lamelskrabebord tag har to rektangulære områder på hver side af huset. De to områder har forskellige skråninger, med lavere sektioner har en stejlere pitch, det øverste område. Et lamelskrabebord tag kan skille sig ud i dit nabolag, men før at forpligte sig til denne stil, overveje både fordele og ulemper til at afgøre, om det er den rigtige pasform til dit hjem.

Pro: omkostninger

Opbygge et lamelskrabebord tag typisk koster færre penge end andre typer af tagene. Lethed af udformningen og opbygningen af taget er normalt årsagen til den lavere pris. Men størrelsen af projektet og den slags tagmaterialer bruges kan påvirke omkostningerne, så sørg for at få flere citater til at identificere den bedste pris om et lamelskrabebord tag i dit område.

Pro: Ekstra plads

På grund af dets design giver et lamelskrabebord Tag mere plads under taget end en gavl tag eller andre former for tagdækning. Du kan bruge denne ekstra plads til ekstra lagerplads eller en anden etage i dit hjem. Du kan også tilføje et lamelskrabebord tag til din garage eller kaste for at tilføje værdifuld lagerplads til disse strukturer.

Pro: udseende

Et lamelskrabebord tag giver et unikt look, der kan henlede opmærksomheden på dit hjem. Dens karakteristiske form giver en dramatisk udseende til dit hjems ydre, men også har en elegant stemning, især når parret med en kolonistil hus. Mens det bruges ofte i landdistrikter indstillinger, fordi det er en fælles løsning for staldene, kan et lamelskrabebord tag gør en vigtig erklæring i forstæder omgivelser hvor det ikke så bredt anvendes.

Con: Begrænset holdbarhed

En af de store problemer med et lamelskrabebord tag er, at det ikke så holdbare som andre tagdækning typer. Navnlig, holder det ikke i områder, der modtager kraftige snefald og udsættes for kraftig vind. Hvis du bor i et område af landet med disse vejrforhold og stadig ønsker at tilføje et lamelskrabebord tag til dit hjem, skal du bruge forstærkede spær anvendes til tag beklædningen, især på den øverste pitch.

Con: Hyppig vedligeholdelse

På grund af sin manglende holdbarhed kræver et lamelskrabebord Tag mere vedligeholdelse end andre typer af tagene for at forlænge dens levetid. Inspicere taget sæsonkorrigerede Bestem hvis er sket skade på grund af vejrforhold, så du kan få reparationer gjort hurtigt. Et lamelskrabebord tag kræver også malerarbejde oftere end andre tagdækning typer fordi eksponering for elementer kan falme eller fordreje sin finish.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com