Pros & ulemper ved Halogen komfur

March 18

Pros & ulemper ved Halogen komfur

Halogen komfur bruger halogen som kilde til energi. Halogen er en gas, der genererer store mængder af energi med flere renlighed og varme i forhold til traditionel madlavning brændstoffer som elektricitet. Halogen er indkøbt fra solen og halogen madlavning er en metode, der fanger de infrarøde stråler fra solen til at konvertere dem til energi, der kan bruges til madlavning. Disse ovne arbejde i meget på samme måde som halogenglødelamper. De bruger små, men meget magtfulde lamper, der er mange gange lysere og varmere end elektriske pærer. Disse ovne gøre brug af halogen gas, brom eller jod. Det udsender kraftfuld energi ind i en keramiske fliser eller glasplade, der er anbragt oven på komfuret til at tilbyde modstand mod den høje grad af varme og forhindre det i at brænde ovnen. Der er forskellige fordele ved denne form for madlavning, selvom systemet er langt fra perfekt og lider et par fejl.

Renere og hurtigere

En halogen stovetop er renere og hurtigere end traditionelle komfur. Dens varme er ekstremt høj, og strømmen af varme kan være let reguleret og justeret med forbløffende præcision. Energi skabt af en halogen ovn er produceret på to gange den hastighed, den samme mængde gas ville producere. Gas bruger to femtedele af sin energi til at lave mad, mens halogen komfur bruger mere end fire femtedele af deres energi til at koge på næsten 84 procent.

Fordel: sikkerhed

En halogen stovetop er meget sikker. Trods den utrolige mængde af varme det kan generere er komfur meget cool undtagen i det område, hvor den faktiske madlavning er gjort. Dette er en enorm fordel, fordi det resulterer i en reduceret chance for forbrændinger på fingrene eller andre dele af kroppen. Denne varmefordeling er så nøjagtige, at selv et stykke papir, der er placeret mellem madlavning fartøjet og stovetop ikke brænde eller svide. Det betyder en halogen stovetop kan være anvendte selv børn eller personer med fysiske handicap uden besvær.

Con: Specielle materialer

I sagens natur er halogen en madlavning medium, der kan kun rumme madlavning materialer af bestemte stoffer. Halogen komfur kan kun fungere med madlavning materialer fremstillet af magnetiske, friskning materialer, som er normalt dyrt, delikate og vanskelige at håndtere og vedligeholde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com