Pros & ulemper ved Icynene isolering i taget

June 4

Icynene isolering er en skum-baseret materiale, der er sprøjtet eller pumpes ind i hulrum mellem ramme og færdige overflader af en struktur. Et alsidigt materiale, Icynene kan bruges i ny byggeri eller i eksisterende boliger og bygninger. Som med alle byggematerialer, har Icynene isolering dog sine fordele og ulemper.

Installation

Når udført af en professionel, installationen af Icynene isolering er en hurtig og smertefri – selv i boliger, der er stadig besat eller bliver ombygget. Det er installeret bag færdige overflader ved blot at skære et lille hul og pumpning skum ind i hulrum via en lille slange. Dette gør det også ideelt isolering for svære at nå områder af en struktur. Det havde engang har tid til at hærde og afregne, overskydende skum rundt om åbningen kan skrabes væk, og hullet patchet til at gendanne den overflade oprindelige udseende.

Isolering

Alle former for isolering er givet en bedømmelse baseret på deres r-værdi eller mængde af modstand mod strømmen af varme. Icynene isolering har en r-værdi på 3,6, som giver næsten en 82 procent reduktion i områdets ledende varme flow. Derudover er r-værdi af Icynene isolering fastholdt på sit nominelle niveau på ubestemt tid, i modsætning til andre former for isolering, som har tendens til at forringe og bliver mindre effektive med tiden.

Styrkelse af

Før det er tid til at bosætte sig og hærde, som Icynene isolering udsivninger i og i mellem lag af porøse materialer gips og træ. Når det er tid til at bosætte sig, Icynene isolering fungerer som klæbemiddel tilføjet konstruktion og faktisk styrker vægge og fundament af en struktur.

Udseende

Alle former for isolering, har hvis ikke er installeret korrekt, potentiale til at overskud deres hulrum og forårsage en bule i drywall. Den vigtigste forskel mellem Icynene og andre former for isolering er, at man let vil bemærke hvis en batt isolering fremspringende uden for rammen og skubbe på drywall som de installere sig, mens bugnende forårsaget fra Icynene isolering kan tage uger, måneder eller endda år at manifestere og gøre sig synlige.

Omkostninger

Icynene isolering er en af de dyreste muligheder når det kommer til isolering i en struktur. Desuden kræver Icynene isolering brug af professionelt udstyr og professionel ekspertise, hvilket betyder, at du virkelig kan spare penge ved at gøre denne opgave selv. Dette er i skarp kontrast til rullet glasfiber isolering, som kan installeres uden for meget besvær med din gennemsnitlige gør det selv-entusiast.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com