Pros & ulemper ved luftrensere

December 25

En luft purifier er en enhed, der bruges til at fjerne luft forureninger fra en indendørs miljø. Luftrensere konstrueret til beboelsesformål er sædvanligvis forfremmet som nyttige til allergikere og personer, der lider af astma. De er også fremmet som et godt alternativ produkt for at reducere effekten af passiv rygning. Disse systemer har dog både positive og negative aspekter.

Funktion

Luftfiltre Fjern forurenet støvpartikler fra luften. De bruger også højeffektiv partikler luft (HEPA) filtre til at rense den cirkulerede luft. Mikron er standardmåleenheder for luft partikler; disse partikler er ikke synlige for nøgen menneskers øjne. HEPA-filtre er købedygtig ophæve ca 99,9 procent af alle partikler større end 0,3 mikrometer. De har fremmet som værende i stand til at rengøre støv, røg, asbest, pet dander, pollen og andre partikler fra luften.

Fordele

Forskellige luftrensere gøre forskellige job ved rengøring nogle forurening fra luften indendørs. Nogle luftrensere er gavnligt for astmatisk patienter med allergi over for dyr. Luftrensere fjerner visse forurenende partikler fra indeklima. Sammenslutning af Hjem apparater producenter (AHAM) er kommet op med værelse luft renere Certification Program. Programmet tilbyder en ensartet standard for luftrensere. Clean air delivery rate (CADR) hjælper til at måle procentdelen af ren luft i en indendørs miljø, målt i kubikfod pr. minut. Så denne standard vil sætte en luft purifier brugeren vide, hvor effektive hendes air rensning system er.

Ulemper ved luftrensere

En af de større ulemper ved luftrensere og renseanlæg er, at nogle af dem, især de Ioniske luftrensere, også kan generere ozon, som er giftigt for luftbårne bakterier. Argumentet er, at luftrensere bruge høj elektriske felter til at oprette luft ioner. Disse samme luft ioner er også kendt for at producere ozon. Selvom ozonlaget er gavnlige højt op i atmosfæren, da det beskytter planeten mod ultraviolette stråler fra solen, kan ozon være skadelig i umiddelbar nærhed af mennesker.

Overvejelser

Selvom luftrensere er blevet fremmet som rengøring små partikler fra luften indendørs, er de ude af stand til at fjerne gasser og lugte. Den røg lugt kommer fra gasser i røgen, i modsætning til luft partikler. Luftrensere er i stand til at fjerne partikler i tobaksrøg, men de er ikke købedygtig ophæve gas forbindelser. Dette er grunden til selv i rum hvor luftrensere er indsat, lugten af tobaksrøg ville stadig være til stede hvis en cigaret er røget i rum.

Advarsel

Forbrugerne skal vide, at ingen bestemt luftrenser er stand til at fjerne alle forurenende stoffer, herunder støv, pollen, tobak røg og pet allergener, ud af luften. Nogle indendørs forureningskilder kan fjernes, men du bør forstå, at mærke af luftrenser en køber ikke har evnen til at fjerne al luft forurenende partikler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com