Pros & ulemper ved manipuleret hårdttræ gulve

July 5

Pros & ulemper ved manipuleret hårdttræ gulve

Manipuleret hårdttræ gulvbelægning består af en hardwood kerne og krydsfiner lag. En hårdttræ finér er tilføjet som det øverste lag, giver det de fysiske egenskaber af næsten enhver hårdttræ arter. Manipuleret hårdttræ gulvbelægning har en liste over kvaliteter, der gør det et godt valg i gulvbelægning, men det leveres også med et par ulemper.

Pro: Vedvarende ressourcer

Mange af de materialer, der anvendes i fremstillingen af manipuleret hårdttræ gulvbelægning kommer fra fornyelige ressourcer, hvilket gør dem lidt mere miljøvenlig end løvtræ.

Pro: omkostninger

Den indledende udgifter til indkøb og installation manipuleret hårdttræ gulve er billigere end løvtræ.

Pro: alsidighed

Mens særlige overvejelser skal gives til hvor løvtræ kan installeres i et hjem baseret på miljøhensyn, har manipuleret træ en større alsidighed. Fordi det krymper og udvider mindre end solid monteres let træ, manipuleret gulve i værelser vant til større temperatursvingninger, som lofter og kældre.

Pro: Installation

Hvis du spejlvende et hjem eller har brug for en hurtig installation af andre grunde, kan manipuleret gulvbelægning være for dig. På grund af en lavere variation i plankerne, kan denne gulvbelægning installeres hurtigere end løvtræ.

Pro: Prefinished

Manipuleret træ kommer prefinished, hvilket betyder, at pletten og beskyttende finish er mere konsekvent og hårdere end træ, der er blevet færdig efter installation.

Pro: stabilitet

Lag krydsfiner i hver planke af manipuleret gulvbelægning gør det faktisk mere stabil end ægte træ.

Con: Slip fare

Manipuleret hårdttræ gulvbelægning har en slicker overflade end naturlige hårdttræ, hvilket gør det en større slip hazard.

Con: Hollow lyd

Hvis manipuleret hårdttræ Gulvbelægning er installeret uden en undergulvet, kan have en hul lyd.

Con: lakering

Fordi det er kun finér af manipuleret gulvbelægning, der er ægte hårdttræ, kan typisk det være refinished kun én eller to gange giver det en kortere levetid end løvtræ, som kan være refinished mange gange i hele dets levetid.

Con: Mindre værdifulde

Selv om det har mange fordele, er manipuleret hårdttræ gulvbelægning mindre værdifulde end hårdttræ gulvbelægning. Hjem købere ved at løvtræ kan være refinished igen og igen og kan sagtens holde dem i årtier, hvilket gør dem mere værdifulde, når en bolig bliver solgt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com