Pros & ulemper ved piedestal dræn

September 25

Pros & ulemper ved piedestal dræn

Når bygning eller remodellering et badeværelse, vælge en vask er en vigtig faktor. Før du beslutter dig at installere en piedestal synke, bør du kigge på omkostninger, bekvemmelighed og nem installation.

Plads

En piedestal synke fungerer godt i et lille badeværelse. Ikke alene tager det op i mindre rum end en forfængelighed med håndvask, design gør badeværelset synes større og mere åben.

Ser

Piedestal dræn fremmane en følelse af en svunden tid. Selv dem med mere indviklede mønstre bevare enkle, rene linjer, som taler om charme og elegance.

Opbevaring

I modsætning til en forfængelighed tilbyder en piedestal synke meget lidt opbevaring. Mens du kan holde tingene såsom ekstra toiletpapir på gulvet under vasken, vil det være i fuld visning af alle, der kommer ind i rummet.

Omkostninger

Du kan købe en simpel piedestal synke for omkring $100, hvilket er omkring $30 mere end en grundlæggende forfængelighed med vask og en dør, der ville passe ind i det samme rum. Selvfølgelig kan du altid betale mere, med nogle modeller koster mere end $1.500.

Installation

Du installerer en piedestal synke kan være sværere end at installere en forfængelighed med en vask. Du skal passe VVS inde i soklen. Dette kan være hård, hvis du erstatter en forfængelighed vask. Du skal også måle netop for at gøre piedestalen passer lige, og du skal måske gøre nogle arbejde på gulvet hvis du tager på gamle forfængelighed--der kan ikke være nogen gulvbelægning hvor forfængelighed var, eller det kan være beskadiget.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com