Pros & ulemper ved Radiant gulv varme

July 10

Pros & ulemper ved Radiant gulv varme

En strålende gulvvarme system bruger rør under gulvet i et hus. Rørene kan være fyldt med luft eller vand, eller har infrarød varmeelementer. Varmen fra disse stoffer stiger gennem gulvet for at give et værelse med ensartet varme. Dem, der overvejer strålende gulvvarme bør veje fordele og ulemper af systemet.

Funktion

Strålende systemer, giver om installeret i gulvet, sokler eller på væggene i hjemmet, varmen jævnt på tværs af et rum, tilbyder bedre temperaturregulering. Strålende gulvvarme er et populært valg og roligere og mere komfortabel for beboerne end varmluft enheder. Det varmer også et værelse mere hurtigt. Men det er mere dyrt og vanskeligt at installere.

Typer

Der findes tre hovedtyper af radiant ordet opvarmning for boligejere. Den første type bruger varme luft cirkulerer gennem rør under gulvet. Denne slags gulvvarme der bruges, når lidt varme er nødvendig, fordi luften er en ineffektiv måde at levere store mængder af varme.

En anden type af strålende gulvvarme bruger vand eller en anden type af flydende kører gennem rør under gulvet. Undervejs omsætning er væsken opvarmet af en standard vandvarmer eller elektrisk kedel. Dette system er meget effektiv med soldrevne vandvarmere.

Den tredje type bruger elektriske elementer inde i disse rør til varme i gulvet. Elementerne er ligner dem du ville finde på toppen af en elektrisk ovn, men med bedre kontrol over mængden af varme disse elementer udsender.

Fordele

Strålende gulvvarme giver mange fordele for boligejere. Det skaber en mere jævn fordeling af varme end en traditionel varmluft system. Strålevarme kan også spare boligejerne penge på deres elregning fordi termostaten kan indstilles lavere og det fungerer godt med solenergi kilder.

Denne type af varme er også anbefales til dem, der lider af moderat eller svær allergi. Fravær af varmluft reducerer mængden af allergener, der flyder rundt i hjemmet.

Ulemper

Radiant gulvvarme også har sin andel af ulemper. Luft og flydende strålevarme kan spare en boligejer penge, men de langsigtede besparelser på El gulvvarme kan ikke være værd at omkostningerne ved den oprindelige investering.

Radiant ordet opvarmning bør installeres af en professionel til at få det fungerer korrekt. Boligejere vil også skal overveje, hvilken type gulv vil gå over gulvvarme system. Hvis gulvet er for tyk, kan du ikke se det fulde udbytte af varmen bliver fordelt i hele hjemmet.

Advarsel

Radiant gulvvarme vil kun være gavnlig, hvis korrekt underlaget er brugt. Plys tæppe er ikke anbefales til denne form for varmesystem, fordi det kan fælde varmen og få systemet til at arbejde hårdere. Den anbefalede gulvbelægning for et system, strålevarme er keramiske fliser. Dette materiale giver varme til at stige og tilføjer en lille mængde af termisk lagring til gulvbelægning.

Tæppe kan bruges, hvis det er tynd og er parret med en tyk polstring. Trægulve bør erstattes med et laminat til at undgå eventuelle revner fra træ udtørring og skrumpende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com