Pros & ulemper ved rustfri bordplader

August 27

Pros & ulemper ved rustfri bordplader

Rustfri bordplader give et køkken et slankt og moderne industrielle look. Når du designer et køkken, er det tilrådeligt at overveje fordele og ulemper ved hver type af køkken countertop såsom rustfrit stål for at finde det materiale, der fungerer godt for dine behov og dit budget. Vejer de fordele og ulemper ved hvert materiale bidrager til at gøre den bedste beslutning.

Pro: sanitære

Rustfrit stål er en ikke-porøst materiale, der ikke fælde bakterier og snavs. Ikke alene er rustfrit stål sanitære materiale, du kan polere det til en skinne i køkkenet. Materialet kan ikke fælde vand ind i det, der forhindrer mug og meldug på den fra udviklingslande. Materialet ruster ikke og fungerer godt i en våd køkken miljø.

Con: dyrt

Rustfri bordplader kan være et dyrt valg til køkkenet. Materialet er lavet til sidste år, men prisen kan være uoverkommelig for nogle budgetter. Mens omkostningerne kan være høj, kan evne til rustfri til sidste for mange år gøre det en god investering. Rustfrit fungerer godt med noget farve og design valg i et køkken, men er særligt attraktivt i et køkken med rustfrit apparater.

Pro: holdbarhed

Rustfrit stål er et holdbart materiale, der er bygget til at holde i mange år. Den anbefalede tykkelse til rustfri bordplader er 16-gauge for en stærk holdbar køkkenbordet, ifølge HGTV.

Con: Buler og ridser

Selvom rustfri bordplader er meget holdbare, de kan bule, hvis ikke installeret korrekt. Huller under overfladen af køkkenbordet kan tillade i rustfrit stål til bule nemt. Materialet kan ridse hvis mad er skåret eller hakket lige på køkkenbordet. Du kan muligvis gnide ud ridser i materialet, men over tid, ridser kan beskadige udseendet af tællerne.

Pro: Varme resistent

Rustfrit stål er en varmebestandigt materiale, som tillader dig at sætte gryder og pander direkte på disken uden frygt for skadeligt materiale.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com