Pros & ulemper ved skodder

August 22

Pros & ulemper ved skodder

Populariteten af indvendige og udvendige skodder gennem århundrederne har enten været på grund af nytte, æstetiske værdi eller begge dele. Når du tænker om installation skodder på ydersiden eller indersiden af dit hjem, skal du overveje fordele og ulemper, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvorvidt skodder er det rigtige valg for din bolig.

Fordele af udvendige skodder

Udvendige skodder kan tilføje en dekorativ touch til dit hjem og beskytte din windows fra hagl og andre flyvende objekter, der kan beskadige glasset. Dette er især vigtigt på områder hvor høj vind er til stede. De kan også tjene som isolatorer, som kan hjælpe dig med at reducere varme eller køling omkostninger inden for dit hjem.

Ulemper ved udvendige skodder

Udvendige skodder, skal hvis funktionelle og ikke bare dekorative, betjenes af et menneske. Dette kan blive en ulempe, især i vinteren. Disse skodder kan også indsamle masser af snavs og snavs, fordi de er udsat for de uden elementer. Det betyder, at du bliver nødt til at regelmæssigt rengøre dem, som vil tage tid og kræfter. De må også kan reparationer på grund af deres eksponering og mængden af slid og ælde de fastholde. Hvis du kan lide udseendet af dekorative skodder, der er designet til at monteres flush på siderne af dit vindue, kan de ikke arbejde, hvis din windows er for tæt på hinanden og der er ikke plads nok til at installere skodderne. Eller hvis der er kun lidt plads tilbage mellem vindue og lukkertid indstiller--efter lukkeren installation--vinduer og skodder kan vises som en sammenhængende masse, uden individuel definition.

Fordele af indvendige skodder

Indvendige skodder har ikke kun æstetisk værdi, idet de kan være dekorative, men de kan også være funktionel. Skodder er en af dine mange muligheder for at overdøve eller kontrollere mængden af lys udefra. Du kan åbne og lukke lameller af skodder at skræddersy at mængden af lys, som rummet modtager. De tjener også som en isolator mod varme, kulde og lyd. Hvis du bor på en befærdet gade, kan skodderne medvirke til at reducere mængden af støj, der når frem til indersiden af dit hjem. Skodder kan også give dig, masser af privatlivets fred. Alt du skal gøre er Placer lamellerne, så ingen udefra kan se inde.

Ulemper ved indvendige skodder

En af ulemper af indvendige skodder er, at de samler støv, så lamellerne skal være at støves individuelt, hvilket er tidskrævende. De kan også være ret dyrt at købe når man sammenligner dem med alternative former for vindue belægninger såsom mini-blinds eller gardiner. Og du kan opleve at pladsen du har tilgængelig gør ikke passer til størrelsen af de skodder, du ønsker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com