Pros & ulemper ved Storm Windows

August 12

Pros & ulemper ved Storm Windows

Storm windows er simpelthen et andet sæt af windows, der er installeret over din eksisterende hjem vinduer. De kommer i en bred vifte af stilarter, der kan enten monteres på ydersiden af hjemmet eller som et ekstra beskyttende vindue inde de eksisterende windows hvis du ønsker at holde uden for huset, ser ud som den gjorde før installation. Ikke alle hjem har storm Vinduer primært fordi der er fordele og ulemper at overveje. Lær om fordele og ulemper ved storm windows til at afgøre, om de er rigtige for dig.

Isolering

Et af de vigtigste grunde folk Installer storm vinduer er på grund af deres evne til at isolere hjemmet og øge hjemmets energieffektivitet. Ifølge udskiftning Vinyl Vinduer hjemmeside er op til 50 procent af et hjem energi tab gennem vinduerne. I løbet af sommeren, den kølige luft fra air conditioning siver ud omkring Vinduer, og om vinteren varme er stand til at undslippe. Installere storm windows kan skære ned på denne energitab og kunne spare boligejerne så meget som $500 om året på opvarmning og køling regninger.

Hindring for snavs

Der er en grund til, at disse windows kaldes "storm" windows. De fik navnet, fordi de er designet til at beskytte dit hjems eksisterende windows fra flyvende vragdele i forbindelse med storme. Du kan beskytte de eksisterende vinduer fra regn, sne, slud og hagl. Men de tjener også som en barriere mod flyvende murbrokker som træet lemmer eller andre partikler, der kan få blæst rundt i hårdt vejr. Omkostningerne ved storm windows er tilbøjelige til at være langt mindre end omkostningerne ved udskiftning af en brudt eksisterende vindue i dit hjem.

Mere vedligeholdelse

Nyheden er ikke helt godt, når det kommer til storm windows. Ligesom enhver anden tilføjelse til dit hjem præsentere disse behovet for nogle vedligeholdelse. Ud over dit behov at holde eksisterende vinduer rene, skal du rense din nye storm vinduer, også. Installation af storm windows kan vanskeliggøre rengøring for begge sæt af windows fordi du bliver nødt til at regne ud, hvordan at nå dem begge. Storm windows, der er let fjernes for rengøring tilbyder den bedste mulighed for vedligeholdelse. Storm windows også tager en slå især udvendige typer, så du bliver nødt til at slås med nogen vindue reparationer, der opstår. Men i det mindste vil du kunne lave dem billigere, end du ville din regelmæssig ruder. Og hvis du køber vinyl eller Plexiglas windows, kan du finde de ridser langt lettere end almindeligt glas.

Visningen

En afskrækkende, der holder nogle mennesker fra at installere storm windows er det faktum, at de undertiden kan blokere udsigten fra værelset de er installeret i. Hvis det er vigtigt at have et krystalklart billede uden for dit vindue, kan vinduet storm krænke på det en smule.

Ramme ulemper

Storm windows er mere end bare ruder af glas. De skal installeres i rammer af en slags. Der er flere typer at vælge imellem, herunder træ, vinyl og aluminium. Træ rammer kan vejret med alderen og udvide og kontrakt med ændringer, varme og fugt, hvilket gør dem svære at åbne og lukke. Vinyl frames kan fordreje eller knæk nemt, og Aluminiumsrammer lede varme og kan nedsætte evnen til at fange kølig luft inde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com