Pros & ulemper ved trægulve i køkkenet

October 6

Pros & ulemper ved trægulve i køkkenet

Løvtræ køkken gulve giver et hjem med en note af elegance og alsidigheden i arbejder med både traditionelle og moderne decors. Mens en træoverflade har mange fordele, kan forkert efterbehandling og pleje føre til dyre vedligeholdelse og reparation omkostninger for boligejer.

Udseendet

Ingen gulve har ganske udseendet af en hårdttræ gulv. Woods varme, elegante udseende tilbyder en af de største fordele til at vælge det som gulvbelægning mulighed for dit køkken. Hjemmeside for Home tilføjelse Plus, som henviser til hårdttræ gulvbelægning som "tidløse", maler det som en alsidig gulvbelægning, der kan skræddersyes til at supplere eksisterende træ kabinetter eller accent stykker i dit køkken og spisestue. Den generelle popularitet af hårdttræ finish kan også bidrage til dit hjems værdi.

Fugtproblemer

Hårdttræ Gulvbelægning kan se elegant, men det er modtagelige for fugtproblemer. Selv en lille fugt kan forårsage træ forringelse. Derfor, hvis du installerer trægulve i jeres køkken skal du være forsigtig om udslip, der kan opstå på fødevarer forberedelse områder og omkring din køkkenvask. Husk at selv om det kan synes uigennemtrængelige, træ er økologisk og potentielt i stand til at absorbere enhver væske, der er spildt på det. Du behøver ikke at bekymre sig om pletter fra spildte væsker som hårdttræ er ordentligt forseglet og færdig. Bortset fra fugt bekymringer, men er trægulv relativt nemme at vedligeholde. Rengøring dem er normalt så simpelt som at bruge en kost. Specialdesignet træ-gulv rengøringsassistenter fjerne jorden-i snavs hurtigt, hjælper med at bevare træets oprindelige skønhed.

Hyppige lakering og støjniveau

Trægulve, der ser meget mund trafik som erfarne i den typiske køkken kræver hyppige lakering for at holde overfladen bliver porøs. Lakering trægulve kan blive meget dyrt, fordi det kræver professionelle services til korrekt slibning, anvendelse af finish og polering. Du kan beskadige dit trægulv, hvis du forsøger at refinish det på egen hånd uden uddannelse. Derudover kan støjniveauet på trægulv forstyrre roen i dit hjem, især tidligt om morgenen eller sent om natten når andre mennesker i husstanden kan være i søvn.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com