Pros & ulemper ved Ventless Gas Logs

October 20

Pros & ulemper ved Ventless Gas Logs

Ventless gasfyret pejs installeres nemt, og bruge naturlige eller propan gas til effektivt producere varme. De kaldes ventless, fordi de kræver ingen udstødning udluftningsanordning eller flue at dispensere biprodukter fra forbrænding. Ventless gas logs er billigere end deres udluftet kolleger, og meget lettere at installere. Dog overveje fordele og ulemper ved ventless gas logs før du foretager din beslutning.

Installation og udseende

Da de kræver ingen flue, skorsten eller udstødning udluftning, kan ventless gas logfiler installeres hvor som helst. Men ventless gas logs kræver naturlige eller propan gas, og derfor gasledninger skal køres til apparatet. Medmindre du konstruere en bolig for rørene eller er i stand til at installere gasledninger inden for muren, kan gasrør unattractively presse ind i opholdsstuen.

Tiltrækningskraft

En varm, glødende ild med knitrende, brændende gløder er meget attraktive på vinterlige aftener. Gas logs er er bygget af sand, vermiculite og stenuld, og formet og malet for at simulere en meget realistisk bunke af brændende logs. Producenter har designet en grænseløs vifte af stilarter og størrelser der passer til hvert hus design og rum.

Forordninger

Visse lande forbyder brugen af ventless gas logs af beboere. Grunden til dette er at ventless gas logs nedbryder ilt i bygningen for brændstof forbrændingsprocessen, og frigive farlige kulilte og enorme mængder af vanddamp i bygningen som biprodukter. Hvor det er tilladt, kan lokale koder kræve at gas logs installeres kun af professionelt licenseret installatører.

Vanddamp problemer

En af biprodukterne af brændt gas er vanddamp. Med en ventless gasfyret apparat, er vanddamp spredt i bygningen. Store mængder af Uventilerede fugt i en bygning kan føre til ekstreme kondens på vinduer og vægge, skimmelsvamp og svampevækst. Apparatet bruges oftest i vintermånederne, når indendørs luften er meget tør og ubehagelig. Derfor kan et fugtigt miljø være gavnligt. Hvis hjemmet er nye eller lufttæt, indføre et åbent vindue, frisk luft og vent nogle af de overskydende vanddamp.

Iltsvind og kulilte

Alle forbrænding af brændsel varmeanlæg, herunder træ ovne og pejse, bruge ilt til brændstof og producere kulilte som affald. Ligeledes ventless gas logs tage ilt fra den levende område og udstråler kulilte. Ventless apparater godkendt af American Gas Association omfatter ilt udtynding sensorer (ODS), der konstant overvåger iltindhold i rummet. I tilfælde af farlige iltsvind, vil sensoren slukke apparatet indtil iltindholdet er steget. Derudover brænde ventless gas logs gas så effektivt, at apparatet producerer kun små spor af kulilte. Uanset hvad, kræver mange kommuner øget sikkerhed i form af kulilte detektorer i bygninger, der bruger ventless gasapparater.

Effektivitet

Ventless gas logs er ekstremt energieffektive apparater, med nogle modeller opererer på næsten 99,9 procent effektivitet. I en alder af energibesparelser er ventless gas logs en meget attraktiv mulighed for varme i de kolde vintermåneder. Apparaterne kan også give fordelen ved zoneopdeling; strategisk placeret pejs tændt i besatte værelser eliminere uøkonomiske opvarmning af ubrugte værelser og derfor reducere varmeudgifterne. Derudover kræver ventless gas logs ingen elektricitet til at drive; i tilfælde af en strømafbrydelse, vil bygningen stadig har varme.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com