Pros & ulemper ved Whirlpool guld Top-fryser køleskabe

November 17

dahome1.hao490.com | 522: connection timed out

Fejl 522 Ray ID: 20de718506ab2531 • 2015-07-30 04:50:49 UTC

Forbindelsen fik timeout

Du

Browser

Arbejder

Chicago

CloudFlare

Arbejder

dahome1.hao490.com

Værten

Fejl

Hvad skete der?

Den indledende forbindelse mellem Cloudflares netværk og oprindelse webserver timeout. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er en besøgende på denne hjemmeside:

Prøv igen om et par minutter.

Hvis du er ejeren af denne hjemmeside:

Kontakt din udbyder for at lade dem vide, at din webserver ikke fuldfører anmodninger. En fejl 522 betyder, at anmodningen var i stand til at forbinde til din webserver, men at anmodning ikke er færdig. Den mest sandsynlige årsag er, at noget på din server hogging ressourcer. Yderligere fejlfindingsoplysninger her.

CloudFlare Ray-ID: 20de718506ab2531 • Din IP: 168.235.81.57 • Performance & sikkerhed af CloudFlare

"Guld" linjen af køleskabe er Whirlpool's top-of-the-line tilbud. Med mange konfigurationer har Whirlpool guld køleskabe enten side-by-side døre eller fryseren ligger på top eller bund. Mens det er i sidste ende et spørgsmål om smag, har top-fryser modeller deres egne fordele og ulemper.

Udvalg

En af de bedste ting ved Whirlpool Gold line er det udvalg, der tilbydes. Fra September, 2010 tilbyder spabad tre nuværende fryser-top modeller, med mange ældre modeller stadig sælges fra tredjeparts-forhandlere. Dette viser sig fordelagtigt, da hver model har en anden pris og størrelse, at sikre, at du kan vælge én, der passer både dit budget og køkken. Nogle modeller har tilpasselig farveindstillinger, der tillader dig at vælge sort, hvid eller rustfrit stål, mens andre selv tillader dig at vælge den enhed trim farve. Rustfrit stål modeller er typisk dyrere end sort eller hvid ones.

Design

Ifølge køleskab Pro har GR2SHWXP modellen gennemgik fremragende temperatur kontrol indstillinger, så du kan præcist indstille forskellige temperaturer i din enhed. For eksempel, kan du gemme dit kød ved en anden temperatur end din mejeri eller grøntsager. Mens mange køleskabe har vand og is dispensere, Whirlpool guld køleskabe har begge indeholdt inde i apparatet, forlader de ydre døre nøgne, som kan være enten en pro eller con, afhængigt af personlige præferencer. Fortsætter den minimalistiske design, er håndtag på guld fryser-top køleskabe lav-profil og skjult i enhedens trim. Mange fryser-top modeller er ADA godkendt, hvilket betyder, at de har været anset for tilgængelige for handicappede.

Plads

Mens forskellige modeller er store forskelligt, har mange gallon mellemstore stativer på indersiden af dørene, så du får masser af plads til at gemme store emner i døren reoler. Medmindre du foretrækker specifikt enheder med fryser på toppen, kan du overveje at købe en med side-by-side døre, som normalt har meget mere fryser plads. Når man sammenligner en fryser-top og fryser-bund enhed, har dem med fryser på bunden typisk mindre fryser plads end fryser-top modeller.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com