Prøvningsmetoder for træ vejrlig

April 6

Prøvningsmetoder for træ vejrlig

Træ og tømmer, der kan bruges i opbygningen af et hjem skal afprøves for at sikre, at det opfylder eller overstiger alle statslige regler. Men træ skal være forvitret før testning for langvarig eksponering for elementerne, der skaber permanente ændringer i træets overflade. For at fuldføre disse tests, ansætte agenturer brug af accelereret vejr test enheder. Fælles prøvningsmetoder inkluderer sol eksponering simuleringer og kraftig regn simuleringer.

Regn Tests

To almindelige metoder test for regn på trykimprægneret træ. Først sprays træ med en fin tåge af vand til 96 timer og gør det muligt at tørre i 72 timer. Denne proces gentages i 12 uger. Den anden metode sprøjter i fire timer, tørrer i fire timer, sprays i fire timer, tørrer i fire timer og hviler i otte timer. Denne test er fortsat for 1.000 timer. I begge tests, kun frisk vand det bruges.

UV-Tests

Ikke alle vejrlig test ansætte ultraviolet lys eksponering; nogle er kun afhængige vand eksponering. En UV lys test bruger en UV-lampe til at simulere sollys eller bygger på direkte eksponering for faktiske sollys. Test ved hjælp af lamper generelt afhængige reflektor-type solarier og kan være afsluttet i så lidt som seks uger. Test bygger på faktiske udsættelse for direkte sollys tage tre år eller mere.

Føderalt anerkendte Tests

Ifølge US Forest Service skov produkter laboratorium, er fire test anerkendt af den føderale regering. Metode A udsætter træ til 2,016 timer af vandbehandling med ingen UV-lys. Metode B udsætter træ til 1.000 timer af vandbehandling og UV-lys. Metode C udsætter træ til 2,016 timer af vandbehandling og UV-lys. Metode D udsætter træ til 2,328 timer af vandbehandling med ingen UV-lys.

Miljøhensyn

Miljøhensyn er knyttet til den fremskyndede forvitring af træ. Ultraviolette lamper bruger en betydelig mængde af energi i forhold til normal husholdningsbrug lys og kompakt lysstofrør. Ud over belysning, regn tests udføres normalt ved hjælp af frisk vand i stedet for recirkuleres vand. I et forsøg på at løse disse problemer, ændret Forest Service metoder B og C, som omfatter UV-eksponering, hvis du vil bruge en vis mængde af recirkuleret vand.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com