Prydplante hvede græs frøsorter

November 11

Prydplante hvede græs frøsorter

Pyntegræsser er en attraktiv form for landskab udsmykning, især i områder med dårlig jord og mindre end ideelle regnskyl. Hvede græs anvendes i vid udstrækning for hø og græs arealer, men også have deres plads i hjem landskabspleje som en prydplante græs. Disse græsser tilføje tekstur og farve til din græsplæne, forhindre jorderosion, er lav vedligeholdelse og feed lokale dyreliv gerne fugle og egern i hele efteråret og vinteren.

Kobber hvede

En type af pryd hvede græs er kobber hvede. Det er medium i størrelse, voksende at nå omtrent 3 fod i højden. Det er mørkegrøn hele sommeren, men efterår årsager det slå en dyb kobberfarvet red, tilføje farve til en kedelig landskab. Dens robuste stilk opbygge tillader det at blive stående hele efteråret og vinteren.

Sort skæggede hvede

En interessant årlige græs også nå omtrent 3 fod høj, tjener denne græs sit usædvanlige navn gennem en usædvanlig vækst vane. Ellers begynde bleg, tawny frø hoveder at dreje mørk, som om sommeren bliver varm. De vende rødbrun til sort i sensommeren. Selvom stængler af denne græs er slank, er det yderst tørke hårdføre.

Høje Hvedegræs

Mest brugt til græs og hø lander, er høje hvede græs blevet tilpasset til brug langs vejsider i USA hvor andre planter ofte har svært ved dyrkning. Denne ornamentale brug af hvede græs forhindrer erosion og kræver lidt eller ingen vedligeholdelse. Der er mange variationer af høje hvede græs, men de er flerårig og vokse fra 1 til 3 fod i højden, er egnet til dårlig jordbund, er tørke-hardy og give værdsat mad og dække for lokale dyreliv.

Andre typer

Enhver hvede græs kan anvendes som en prydplante, hvis du kan lide udseendet af det og har et område, der er egnet til dyrkning. Nogle andre sorter at overveje omfatter critana thickspike, vestlige, snake river, Goldar blå flok, slank, pubescent, mellemliggende og streambank hvede græs. Altid tjekke jordkvalitet og klima og matcher dit valg af pyntegræsser med disse faktorer for de bedste resultater.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com