Prydplante tobaksplanter

July 3

Prydplante tobaksplanter

Nicotiana er vokset som en blomstrende årligt og er en slægtning til tobak planten dyrkes for rygning og tygge. Prydplante, nicotiana bjørne lang trompet formede blomster tiltrække kolibrier og sommerfugle og nogle sorter har en sød, stærk duft, der fylder luften natten. Ældre arvestykker er store planter, sædvanligvis med hvide blomster, men nyere hybrider er mindre og nogle fås i flere farver. Nicotiana er medlem af den natskyggefamilien af tomater, peber, kartofler og auberginer.

Tinkerbell

Tinkerbell nicotiana er en stor plante, vokser op til 4 fod høj med lys rosa, 3/4-inch blomster. Denne hybrid giver god sygdomsresistens og ville gøre en god tilføjelse til bagsiden af grænsen på grund af sin højde. Tinkerbell vil gøre godt i de fleste steder og trives i fuld sol, delvis sol og fuld skygge.

Parfume Deep Purple

Stjerne-formet trompet blomsterne af nicotiana parfume Deep Purple udstråler deres duft når solen går ned, tiltrække møl for at bestøve deres blomster. Denne blomstrende tobak vokser til 20 inches høj og blev først introduceret som en ny kultivar i 2006, når det hed og All-American udvalg. Anlægget er velegnet til container plantning og kræver ikke deadheading for at trives.

Domino antik

Voksende 10 til 14 inches høj, nicotiana Domino antik er en god strøelse plante for solen og del-Sol haven senge. Denne årlige hybrid har en dyb steg, 1 1/4-inch blomster og blomstrer fra juni til September. Overveje Domino antikke til midten af grænser og kantning beplantninger.

Avalon lyse Pink

Avalon Bright Pink nicotiana er et bud der giver talrige blomster hele vækstsæsonen. Vokser op til 10 inches høj og bred, er det velegnet til border haver og udplantningsplanter. Pastel-pink blomster er lyse og talrige og som en bonus, denne nicotiana kræver ikke døde-overskrift. Plante Avalon Bright Pink de fleste steder med fuld sol til halvskygge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com