PVC badekar vs akryl

October 25

PVC badekar vs akryl

Badekar kommer i en bred vifte af stilarter, fra store badekar til gammeldags claw-foot badekar. Næsten ethvert materiale, der kan holde vand kan bruges til at oprette et badekar, men de fleste badekar er lavet af porcelæn-dækket stål, kulturperler marmor eller--på mere budget-venlige ende--glasfiber, PVC eller acryl. De sidstnævnte to materialer er også almindeligt anvendt til at gøre badekar liners, støbte stykker, der passer over eksisterende badekar.

PVC Definition

PVC er et meget alsidigt plast. Det bruges over hele verden til at gøre alt fra legetøj til medicinsk udstyr til VVS-rør. I badekar er tynde plader, PVC er lagdelt for at danne form af karret. Ofte er det en stor, støbte stykke-- eller form af badekar kan støbt fra plastik og monteret over en gammel, knuste eller beskidt badekar som et økonomisk alternativ til at erstatte hele karret.

Akryl Definition

Akryl, som PVC, er en type af plast. Klart, hårdt og slidstærkt, akryl kan nemt formet og farvet. Akryl bruges til at lave alt fra falske negle til akvarier. Plader af acryl plast kan være lavet til at ligne kunststen og er undertiden bruges til at gøre bordplader ud over badekar.

PVC og akryl fordele og ulemper

Generelt er er PVC og akryl badekar billigere end dem fra materialer. Hvad du gøre op i pris, men du ofrer på andre områder. PVC er ikke så holdbare som andre materialer som porcelæn-dækket stål, og det kan være nemt ridset. Farvede PVC badekar kan også fade over tid. Akryl badekar, på den anden side er meget mere holdbare end PVC badekar og er også dermed dyrere.

Andre overvejelser

PVC og akryl badekar er porøs, hvilket betyder, at de er forholdsvis nemme at rengøre fordi de er smudsafvisende. PVC kan blive ridset med slibende rengøringsmidler, dog, og begge materialer kan opdeles, hvis der anvendes rengøringsmidler eller andre væsker, som fortynder, der indeholder acetone på dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com