PVC Cement specifikationer

October 1

PVC Cement specifikationer

Polyvinylchlorid (PVC) rør er et plastik rør, almindeligvis anvendes i VVS applikationer såsom afløb, affald og udluftning systemer. PVC rør kan også bruges i højtryk applikationer såsom vandledninger, servicelinjer og vandingsprojekter. PVC rør er typisk sammensmeltet med selvklæbende cement. På grund af højt tryk og utilgængelighed af PVC rør når i brug, skal den korrekte lim bruges til at minimere drift problemer.

PVC Cement

PVC cement er en kemiske opløsningsmidler, der kan bruges til at smelte typer I og II PVC rør. Denne cement, som opfylder fartplaner spænder fra 40 til 80, bærer typisk en flygtig organisk sammensatte (VOC) niveau 510 gram pr. liter. Forskellige produkter er tilgængelige for rørdiametre mellem tre og 15 tommer. Disse typer af cement er designet til at imødekomme American Society for Testing og materialer (ASTM) specifikationer, herunder 2235, D3138 og D2564.

CPVC Cement

Chlorerede polyvinylchlorid (CPVC) rør svarer til PVC rør og kan være smeltet ved hjælp af en kemisk opløsningsmiddel svarende til PVC cement. CPVC cement opfylder fartplaner 40 gennem 80 og producerer VOC niveauer omkring 490 gram pr. liter. Denne cement er tilgængelig til brug på rør måling mellem seks og otte inches i diameter og er blevet skabt specielt til vand transportsystemer. CPVC cement er udviklet til at opfylde ASTM specifikationer, herunder F493, D2564 og D2235.

Selvklæbende instruktioner

PVC og CPVC cement leveres som standard med en dauber. Den typiske dauber er en tomme i størrelse og kan bruges til cement rør op til to inches i diameter. Hvis dauber fås i forskellige størrelser, bør forbrugeren købe cement med en dauber, der måler så tæt som muligt til halv diameter af røret. Ved hjælp af større daubers kan forårsage cement til pyt på montering, som kan forårsage potentielle stress revner over tid.

Ansøgning overvejelser

PVC og CPVC cement producenter anbefaler, at cement anvendes til rør, når både rør og omgivende temperatur er mellem 40 og 100 grader Fahrenheit. Vejrforhold i visse klimaer kan dog ikke tillade den typiske anvendelse miljø. I disse tilfælde, kan ledfusion etableres, så længe cementen er i en flydende form på tidspunktet for ansøgningen. Håndtering af forsigtighedsregler bør følges og helbredelse tid bør udvides efter behov.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com