Pyntegræsser af Gulf Coast

August 20

Pyntegræsser af Gulf Coast

Regionen Gulf Coast i USA er et stort geografisk område, hvor Texas, Louisiana, Mississippi og Alabama kyster samt Floridas vestkyst, mødes mexicanske. Her, opsige ferskvandsfloder i den Golf saltvand. Denne salt blanding resulterer i brakvand, saltvand og ferskvand vådområder. De planter, der vokser i disse områder, herunder pyntegræsser, er varieret og tilpasset til en bred vifte af forhold.

Indfødte græsarter

Seashore saltgrass (Distichlis spicata) er en hårdfør græs findes i alle typer af vand fra saltvand til frisk. Også kaldet marsh spikegrass og ørken saltgrass, denne oprindelige Græs gror så langt inde i landet som Minnesota og så langt nord som Canada. Gulf cordgrass (Spartina spartinae) er en meget anderledes form for græs. Cordgrass er hjemmehørende, og kun fundet i Golf-regionen brakvand og ferskvand moser. Cordgrass er en flerårig plante, mounding græs med dybt grønne blade. I modsætning til kysten saltgrass vises cordgrass ikke fremtrædende fjer.

Pyntegræsser

Boligejere interesseret i plantning indfødte græsarter i deres front haver eller baggårde kan finde nogle indfødte græsarter uegnede til indre betingelser og dyrkning. Gulf Coast græsser velegnet til værfter og haver omfatter: mondo græs (Ophiopogon japonicus), springvand græs (Pennisetum setaceum) og giant seaoats (Chasmanthium paniculata). Hver af disse arter har sine egne meritter. Mondo græs er en fint tekstureret mounding græs, der når højder op til 10 inches. Dette lav profil prydplante bruges som en grænse plante. Magnetisek springvand græs er præget af en stor, hvid fjer. Nå højder af 4 fødder, giver denne sammenklumpe græs en have med arkitektonisk interesse. Kæmpe seaoats, en indfødt græs med en root system i stand til at stabilisere udhulet jord, har en frø hoved kan levere visuel interesse.

Fordele

Pyntegræsser er lav vedligeholdelse Tilføjelser til et landskab. Deres tekstur og højde bryde op en ellers banalt landskab. Buske og blomster lysne en have af dagen, men prydplanter græs kaster spændende silhuetter ved daggry og skumring.

Forholdsregler

Græsfrø er formidlet af vinden, hvilket gør det en meget hård plante til kontrol. Når ikke-hjemmehørende prydplanter græs frø spredes og rod, er indfødte planter bragt i fare. Før du vælger en pynt græs til din landskab, skal du finde ud af fra din lokale master gardener, hvorvidt anlægget er invasive.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com