Pyntegræsser for Texas

July 11

Pyntegræsser for Texas

Selv om Texas er en stor stat og dens hårdførhed zoner spænder fra US Department of Agriculture voksende zoner 6 til 9b, har Texas en overvejende ørkenagtige terræn. Mens vælge landskabspleje for en ørken indstilling har sin egen unikke udfordringer; at finde prydplanter græs, der kan tåle lidt at ingen vand og stadig se godt ud, kan være en udfordring. Stadig, når du søger pyntegræsser i Texas, Husk på at tørke-tolerante græs er din bedste satsning.

Buskede Bluestem

Buskede bluestem (Andropogon glomeratus) er en pyntegræsser, der vokser fedt, prangende plumes 3 til 5 fod høj, med en blå-grå farve, der svinder til en rødlig brun eller kobberfarvet tone i efteråret. Denne græs blomstrer omkring September til November, med blade og blomster også dreje en smukke røde-kobber. Denne græs tåler alle typer af jordbundsforhold. For den østlige halvdel af Texas, hvor der er mere nedbør, de buskede bluestem fætter, den store bluestem, er også en mulighed.

Lilla Threeawn

Lilla threeawn (Aristida purpurea) er fremragende til tør jord områder og producerer lacy og delikat udseende blomster i foråret og efteråret årstiderne. Unikt dobbelt-sæson blomstrende græs er meget tørke-resistente og kan vokse 2 til 3 fødder høj. Det ser mest attraktive når vokset sammen i klumper.

Buffalograss

Buffalo turf grass (Buchloe dactyloides) er en indfødt og populære valg for en hårdfør, tørke-resistent, sygdomsresistente og ukrudt-resistente sorter. Denne jorden slyngplante er en favorit, ikke blot i Texas, men over hele stater. Det er især godt i sine indfødte, tør jord. De ornamentale buffalograss vokser langsomt, idet omkring 50 dage til at nå modenhed, og bliver omkring 6 inches lang, med tynde, grønne blade. Når det er fuldt udvokset, bliver denne lav vedligeholdelse græsset grønt hele året.

Switchgrass

Switchgrass (Panicum virgatum) er en anden pynt græs, der kan tåle en bred vifte af jordbundsforholdene i Texas. Switchgrass vokser 3 til 8 fod høj, trives i veldrænet (sandjord) og er tørke-resistent. Det ændrer også farve fra blå til orange i efteråret.

Muhly

Der findes flere forskellige sorter af muhly pyntegræsser (Muhlenbergia) der er højt respekteret for prydplanter havearbejde i Texas, ligesom 'Lindenheimer's,' 'Sive' og 'Bugten.' Denne prydplanter græs er værdsat for sine tørke modstand, men det vokser ikke mere end ca. 2 fod høje på de fleste. Mens 'Lindenheimer' har sølvfarvede faner, producere de andre to dekorative varietals lacy pink blomstrer i efteråret måneder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com