Pyntegræsser i Ohio

June 12

Prydplanter græs er populære i landskabspleje, ifølge Ohio State University forlængelse. Ohio gartnere bruger pyntegræsser for deres evne til at tolerere både tørke og vådt vejr. Pyntegræsser egnet til Ohio udholde også løbende stress af nedfrysning og optøning jord i staten. Gartnere kan vælge blandt gamle sorter, græs og nye sorter.

Zebra græs

Zebra græs (Miscenthus sinensis) er en anbefalet prydplanter græs til Ohio, ifølge Ohio State University forlængelse. Græsset vokser til en moden højde på ca syv fødder. Løvet er grøn med gul bands. De Bourgogne plume-lignende blomster er otte fod i højden og blomstrer om vinteren. Zebra græs vokser i moderat til våd jord. Zebra græs er en lav vedligeholdelse plante og blomstrer er langvarig. Prydplanter græs er rådyr og kanin resistente og godt tolerante over for tørke, forurening, varme og fugtighed.

Porcupine græs

Porcupine græs (Miscanthus sinensis) er en sort af Jomfru græs, ifølge Ohio State University forlængelse. Græsset vokser til en moden højde af omkring seks fødder. Porcupine græs vokser bedst i fuld til moderat solen og fugtig jord. Porcupine græs har en opretstående vækst vane. Dens blade er slank med et gult bånd. De lyserøde eller kobberfarvet plume-lignende blomster stige over løvet og sidste godt ind i vinteren.

Eulalia græs

Eulalia græs (elefantgræs sacchariflorus) er hjemmehørende i Kina og Japan, men vokser som en prydplante græs i Ohio, ifølge Ohio State University forlængelse. Græsset vokser til en moden højde på fire til seks fødder. Det er grøn eller grøn-gult løv. Hvid blomst faner er fem til syv fod i højden og blomstrer fra sommer til vinter. Eulalia græs vil sprede seks til 12 inches per år. Det vokser bedst i fuld sol eller let skygge. Eulalia græs kræver regelmæssig vanding og er tolerant over for en bred vifte af jord.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com