Pyntegræsser i Wisconsin

December 20

Pyntegræsser i Wisconsin

Pyntegræsser, der vokser i Wisconsin bør tilpasses til USDA hårdførhed zoner 3a gennem 5a. Dette omfatter for det meste koldt klima græsser. Pyntegræsser er nemme at dyrke og kræver lidt vedligeholdelse, selvom invasive græsser kan blive en gene eller fare for indfødte græsarter. Pyntegræsser er almindeligt anvendt i landskabspleje som hække eller grænser i stedet for buske.

Skifte græsser

Switch græs kommer i mange varianter, og nogle er hjemmehørende i Wisconsin og nordlige Midwest-regionen. 'Northwind' er forskelliger switch græs, der vokser oprejst i en klump. Dens blade er blå-grøn, og det blomstrer lilla og lys grøn. Nordlige switch græsser sidst langt ind i vinteren, tilføje landskabspleje interesse forbi den typiske vækstsæson. Græsset vokser bedst i fuld sol med tilstrækkelig vanding men vil trives i delvist skyggefulde steder. Switch græs kan være nødvendigt at blive beskåret lidt i foråret, men ellers det kræver ingen særlig pleje. Forskellige sorter af græs kan producere blomstrer, blå, gul eller rød-orange. Græsset kan vokse overalt fra 3 til 7 fod høje, afhængig af sorten.

Reed græsser

Reed græsser, som fjer reed græs og falde blomstrende reed græs, vokse godt i Wisconsin. Fjer reed græs 'Karl Foerster' er en alsidig og lav vedligeholdelse cool sæson græs. Det har grønne, skinnende blade og flagrende, bleg pink fjer, der vokser oprejst i klumper. Fjer blomstrer i juni, så ændre farve hele sommeren fra pink til maroon til bronze til guld/tan. Den gyldne farve varer hele efteråret. Fjer reed græsset vokser til omkring 5 fod høje, og hvis vinteren er mild, det forbliver grønne i de koldere måneder. Reed græs foretrækker fuld til delvis sol og tilstrækkeligt vand. Det kræver ikke særlig pleje ellers. Fjer reed græsser er et nydeligt landskabspleje plante, fordi de bølge yndefuldt i vinden.

Svingel græs

Der er mange sorter af prydplanter Svingel græs, herunder mange blå fescues, store blå Svingel, bronzeluster Svingel, superba Svingel, fine endivie Svingel og Muellers Svingel. Blå fescues er populære haveplanter, og mange er hårdføre zone 5, som er relevant for en lille del af southern Wisconsin. Stor blå Svingel er mere hårdføre og vil trives i zone 4, som indeholder meget af central Wisconsin. Stor blå Svingel er en mounding græs, hvilket betyder, at det vokser i en kort, runde forme op til 18 inches høj. Blå Svingel har blå-grønne blade og ingen betydelig blomster. Græsset trives bedst i milde somre med fuld til delvis sol og veldrænet jord.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com