Pyrethrum Aerosol for Spider mider

December 30

Pyrethrum Aerosol for Spider mider

Spider mider er en fælles skadedyr af en bred vifte af planter dyrket i hjemmet haven samt indendørs. Spider mider er medlem af klassen arachnid dyr sammen med flåter og edderkopper. Spider mider lever i kolonier og kan hurtigt skader planter, hvis venstre ubehandlet. Pyrethrum aerosoler, mens ikke den mest effektive behandling til styring af spider mider, kan give en midlertidig løsning for at fjerne spider mider fra angrebne planter.

Pyrethrum

Pyrethrum er et syntetisk pesticid, som ofte sælges som en aerosol ansøgning. Pyrethrum er det mest anvendte pesticid i USA, ifølge Colorado State University. Den aktive ingrediens i pesticid, pyrethrin, stammer fra krysantemum og mens yderst effektive til at dræbe haven skadedyr såsom spider mider, er ugiftige til pattedyr, hvilket gør det en af de sikreste pesticider på markedet.

Spider Mite skader

Spider mider er små insekter, der kan være svært at spotte med det blotte øje. De største arter kun vokse til 1/20 tommer i størrelse. Men planter befængt med spider mite kolonier vil vise flere symptomer. Mider beskadige haveplanter ved fodring på næringsstoffer i bladene af planterne. Lille antal spider mider kan forårsage bronze steder vises på bladene. Hvis venstre ubehandlet, spider mite populationer hurtigt stige og kan forårsage hele blade bliver gule og aflevere anlægget. Haveplanter med svær spider mite skadedyrsangreb er ofte dækket med et fint web og bør behandles med et pyrethrum aerosol.

Pesticid problemer

Spider mider blive oftest et problem i hjemmet haver efter anvender et bredspektret pesticid. Sådanne pesticider dræbe de naturlige rovdyr, der styrer spider mite populationer. Haven insekter såsom lacewings, lady biller, thrips og aggressiv mider feed på spider mider og beskytte haveplanter. Derudover traditionelle pesticider sådan en carbaryl, organofosfater og høje koncentrationer af pyrethrums--fundet i flydende og granulat former for insekticid--kan faktisk øge reproduktion af spider mider, ifølge University of California.

Ansøgning

Pyrethrum aerosoler bør kun anvendes på planter, der har alvorlige spider mite skadedyrsangreb. Da pyrethrum er en nonselective pesticid, vil det dræbe gavnlige insekter i din landskab samt spider mider, hvilket kan komplicere din pest problemer. Anvende pyrethrum aerosoler for at markere områder af planter til at dræbe høje koncentrationer af spider mider er den bedste måde at udnytte pesticid sprays. Opfølgende behandlinger med insektdræbende sæber og grundig dyrehold vil hjælpe med at forhindre fremtidige spider mite skader på din haveplanter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com