Pyrethrum bivirkninger

March 1

Pyrethrum er uddrag afledt af blomster af chrysanthemum anlæg, der ser meget gerne en daisy. Det indeholder pyrethriner, der er almindeligt anvendt i hjemmet og haven skadedyrsbekæmpelse sprays.

Historie

Jorden krysantemum blomster har været brugt som et insekticid i århundreder. I løbet af 1600-tallet blev det brugt som et pulver til at dræbe lopper og krop lus.

Funktion

Fordi pyrethrum er ustabil i sollys, er det ikke egnet til landbrugsformål. Det bruges hovedsageligt til at styre skadedyr som myg, lopper og lus og bruges primært indendørs i boliger, skoler og offentlige bygninger. Det bruges også i pet shampoo.

Bivirkninger

Indånde pyrethriner kan forårsage allergisymptomer: hoste, hvæsen, løbende eller stoppet næse og åndedrætsbesvær. Hudkontakt kan forårsage kløe, blærer eller udslæt.

Overvejelser

Pyrethrum bør ikke anvendes ved eller omkring mennesker, der er følsomme over for bynke-ambrosie. Det bør ikke anvendes i nærheden af øjne, næse eller mund eller blive indåndes eller sluges

Kendsgerning

Pyrethrum er økologiske, biologisk nedbrydeligt og anses for at være blandt de sikreste insekticid til brug i køkkenet og omkring mad.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com