Quick Step Flooring fjernelse

September 22

Quick Step laminatgulve normalt skal udskiftes på et tidspunkt. Når dette punkt forekommer, er der et par forskellige fjernelse muligheder afhængigt af projektet for hånden. Hurtige trin gulve er forholdsvis let at fjerne og behøver ikke en professionel remover.

Quick Step gulve

Hurtige trin gulve tilbyder en bred vifte af finish og optrædener i laminat gulve. De tilbyder også en af de største udvalg af træ som udseende, flise figurer og alternativ ser for laminatgulve. Gulvbelægning kvalitet er en af bedste i verdens laminatgulve, og gulvene er certificeret af EN og ISO standarder. Men selv den højeste kvalitet af laminatgulv skal i sidste ende erstattes på grund af aldring, og også nogle boligejere kan ønske at ændre Gulvbelægning i et rum til at matche deres nuværende indretning. Undertiden enkelt bestyrelser kan også blive beskadiget og skal udskiftes.

At fjerne ental bestyrelser

Lejlighedsvis vil en ental bestyrelsen skal udskiftes. Ridser, pletter og varme vridning kan forårsage behovet for bestyrelsen erstatning. Den bedste måde at fjerne et enkelt bord er at nærme det omhyggeligt. Hvis bestyrelsen er i nærheden af en væg, så er det lettere at fjerne. De fleste laminatgulve bruge et sikringsanlæg system til at holde brædderne sammen. I nærheden af en væg er det muligt at bruge en mejsel til at poppe op de sidste bord i rækkefølgen og løsne det fra bestyrelsens problem. Nye brædder kan være låst lige på plads efter fjernelse. Men hvis dit gulv er limet til sub gulv, eller hvis problemet bestyrelsen er midt på gulvet, der er en anden måde at fjerne bestyrelsen. Tape omkring kontur bestyrelsens problem for visualisering. Brug en boremaskine til at skære væk en af hjørner af brættet. Bruge en rundsav til at skære i bestyrelsen i halvdelen fra den tilhugget hjørne. Brug et stemmejern til pop op savede bestyrelsen. Det kan være nødvendigt at foretage yderligere nedskæringer, hvis den selvklæbende bånd er stærk.

At fjerne hele gulvet

At fjerne hele gulvet er nemmere end at fjerne ental bestyrelser. Starte fra midten af rummet. Bruge en rundsav til at skære ned i midten af bestyrelser. Pas på ikke at skære i sub gulvet. Brug en mejsel og hammer til pop bestyrelser. Arbejd din vej til kanten af rummet. Vakuum op støv oprettet ved savning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com