Quikrete beton specifikationer

September 10

Selvom der findes flere typer af beton til brug i hjemmet og kommercielle aktiviteter, Quickrete er en af de mest populære til brug i hjemmet. Quickrete er praktisk, fordi det størkner meget hurtigere end normal beton. Flere andre specifikationer sætte Quickrete ud fra langsommere tørring konkrete.

Materialer

Quickrete, er som alle beton, et konglomerat af flere materialer, der er fint formalet og blandet sammen for deres styrke og reaktion på vand. Materialer omtalt i Quickrete blandingen omfatter Portland cement, sten, sand og grus. Aske og slagger er også fælles konkrete ingredienser og kan findes i Quickrete.

Mindste tykkelse

Tykkelsen af et lag af beton spiller en stor rolle i sin styrke. Jo tykkere lag hældes, jo stærkere hold og jo bedre det vil stå op til kompression. Den mindste effektive tykkelse af Quickrete er 2 inches. Denne tykkelse kan holde et rør på plads, men kan ikke stå op mere anstrengende slid.

Udbytte

Quickrete kommer i flere størrelser, taske, herunder 40, 60 og 80-lb. poser. En 40-lb. taske af Quickrete vil give omkring 0,30 kubikfod, eller 8,5 liter af støbt beton. Dette betyder, at den største taske på 80 lbs., vil kun give 0,60 kubikfod af beton.

Trykstyrken

Når betonen er hærdet, kan den tåle meget pres per kvadrattomme. Dette tal kaldes trykstyrke. Som de fleste beton udstiller mængden af trykstyrken Quickrete stiger med tidsforbrug hærdning. Efter syv dages hærdning, en typisk hælde af Quickrete fra 2 til 3 fødder dyb kan modstå op til 2500 lbs. psi, mens efter en 28-dages hærdning proces, de samme hælde vil modstå op til 4.000 lbs. psi.

Vand krav

Quickrete kræver kun vand under den blanding procedure, hvilket gør det nemt at blande på stedet i hånden eller på maskine. En 40-lb. pose af quick-tørring beton kræver 3 gallons af vand under den oprindelige blanding, med så meget som 1,5 gallon mere tilføjet efter indledende blanding i tørre klimaer at forhindre størkning.

Bruger

Trods Quickretes hurtig tørring egenskaber er det i stand til at håndtere op til 4.000 lbs. pres. Dette gør at produktet anvendelige til fortove, kantsten, terrasser, fundament vægge, rør eller post fod og asfalterede stier. Quickrete bruges også til reparationer til indkørsler, ramper og pools.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com