Race bil tema soveværelse idéer til drenge

April 30

Race bil tema soveværelse idéer til drenge

Mange drenge som racerbiler og alt der har med dem at gøre. En sjov måde at forkæle deres interesse er ved at dekorere deres soveværelse med en race bil tema. Brug kun tilbehør og sengetøj, kan du tilføje dette tema til næsten alle rum. Hvis du er handy med værktøjer, du kan tage det et skridt videre og bygge nogle custom racerbil inspireret møbler.

Race bil senge

Race bil senge er kommercielt tilgængelige i buksetrold og twin størrelser. Nogle af disse senge er af plastik, mens andre er træ. Hvis du vælger ikke at købe en race bil seng, kan du lave din egen. Træbearbejdning planer er tilgængelige online og spænder fra let til avanceret. Hvis du ikke ønsker at investere i en speciel seng, kan du altid skubbe sengen op mod væggen og male siden af en racerbil på væggen.

Sengetøj, gardiner og puder

Du kan købe sengetøj, gardiner og smide puder med et trykt race bil tema eller du kan gøre dem selv. Central til race bil tema er de sorte og hvide ternede flag. Check din lokale Stofbutik for dette mønster. Bruge dette stof til at gøre lagner, pudebetræk, gardiner, pyntepuder og andet tilbehør. Kombinere disse med almindelig primær farvede sengetøj eller sengetøj i farver, der matcher din drengs favorit racing team. En anden race bil tema mønster at overveje er flamme mønster.

Tilbehør

Ligesom sengen og sengetøj er race biltilbehør til rådighed fra hylden. Men hvis du ønsker at lave din egen, kan du gøre dine lamper ud af hjul, rat og ternede flag. Rummet kan indrettet med ægte eller malet ternet flag og flammer. Væggene kan males med ternet flag mønstre, flammer og racerbaner. Flytbare væg klamrer sig er tilgængelige i racing bil temaer, som godt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com